Index Vakbarát Hírportál

Koroknai Gergely

-kg-
Magyar pilóta is nagyot bukott Makaón Magyar pilóta is nagyot bukott Makaón

A Zengő-versenyző Szabó Zsolt törte rommá kocsiját két körrel a szezon vége előtt.

tegnap, 12:48

Eltört a gerince a makaói GP-n kirepülő versenyzőnek Eltört a gerince a makaói GP-n kirepülő versenyzőnek

A 17 éves Sophia Flörsch autója óriási erővel csapódott a pálya melletti fotóállásba.

tegnap, 09:47

Michelisz: Inkább vonuljatok vissza! Michelisz: Inkább vonuljatok vissza!

Többre értékeli, hogy segített csapattársa bajnoki címében, mint hogy dobogóval zárta a szezont.

tegnap, 07:00

Álhírnek bizonyult, hogy veszett mosómedvék terrorizálják a lakosságot Nyugat-Virginiában, valójában csak almacefrén berúgott állatok randalíroztak, méghozzá annyira, hogy a helyi rendőrségnek két állatot a józanodás idejére fogdába is kellett tennie.

A miltoni rendőrség még a hétvégén kapott több bejelentést is a gyanú szerint megvadult állatokról, amik miatt lakossági felhívást is közzétettek, hogy mielőbb józan útra vezethessék a mosómedvéket. (A hétvégén elfogott két állatot egy közeli erdő szélén másnap már el is engedték.)

via Huffington Post

Az NFL-stadionok nem arról híresek, hogy túl olcsó lenne bennük a kaja, bár opcióból van elég. Az Atlanta Falcons idén megnyílt hipermodern stadionjába például Chick-fil-A-t is építettek, igaz, az vasárnap, vagyis a meccsnapokon pont sose nyit ki.

Valamivel onnan északkeletre, az észak-karolinai Charlotte-ban, a Carolina Panthers stadionjában Bojangles gyorsétterem van, egy szurkoló viszont vagy sajnálta a pénzt, vagy úgy gondolta, hogy házi módszerrel finomabb rántottcsirkét gyárt, úgyhogy pár méretes felső combbal megpakolva indult a meccsre.

Az NFL-stadionokba csak a férfi hátán látható átlátszó tasakokban lehet bármit bevinni a biztonsági intézkedések miatt, úgyhogy nem külön parádézott a combokkal, bár lehet, hogy egy kóstolás után azt is belátnánk, hogy parádéra érdemesek a csirkedarabok.

via SB Nation

Hétfő óta már a Juventus-futballista Cristiano Ronaldóé a legtöbb Instagram-követő, a portugál játékos a színész-énekesnő Selena Gomezt előzte meg. Gomeznek (magyar idő szerint) hétfő este 144 millió 317 ezer követője volt, Cristiano Ronaldo ekkor már 144 millió 330 ezer fölött járt.

Utoljára egyébként az edzéséről posztolt az előző C.R.

 

Rovatok