Index Vakbarát Hírportál

Koroknai Gergely

-kg-
Negyedik helyet hozott Micheliszék eddig legkeményebb szezonja Negyedik helyet hozott Micheliszék eddig legkeményebb szezonja

Egyéniben 9., csapatban 4. a M1RA a TCR Európa-kupában, Filesé a bajnoki cím.

tegnap, 12:30

Japán Nagydíj: Vettel pályacsúccsal nyerte az időmérőt, Hamilton csak a 4. Japán Nagydíj: Vettel pályacsúccsal nyerte az időmérőt, Hamilton csak a 4.

Két baleset indította, körrekord zárt a tájfun miatt a futam elé halasztott időmérőt.

tegnap, 04:22

Egy kilökéssel két dobogó is elúszhatott Michelisz csapatának Egy kilökéssel két dobogó is elúszhatott Michelisz csapatának

Luca Engstler nem volt szerencsés szombaton Monzában, kisebb csoda kell vasárnap a M1RA-tól.

október 12. 17:35

A külső kerületek többségében maradtak a kormánypártok jelöltjei, és az V. kerületet is sikerült megtartania a Fidesznek, Budán viszont nagyot bukott a kormánypárt.

 

Az ellenzéki összefogás 9 fővárosi kerületet hódított el a Fidesztől, a fővárosi közgyűlésben is stabil (18-15) baloldali többség lesz amellett, hogy Karácsony Gergely a főpolgármesteri posztot is elvette Tarlós Istvántól. Hogyan alakultak az eddigi választások Budapesten?

 

A budai, konzervatív kerületek eltolódása okozhatja a legnagyobb aggodalmat a Fidesznek, de lehet-e Borkai Zsolt botrányával magyarázni a budai bukást? Elég a Fidesznek, hogy a kisebb településeken és a megyei közgyűlésekben erősített?

 

Rovatok