Index Vakbarát Hírportál

Koroknai Gergely

-kg-
A Ferrari tárt karokkal várná Mick Schumachert A Ferrari tárt karokkal várná Mick Schumachert

Hogyan mondhatnának nemet egy ilyen névre Maranellóban, mondja a csapatfőnök Arrivabene.

tegnap, 18:41

Csak röhögtek, amikor elszabadították a poklot Csak röhögtek, amikor elszabadították a poklot

Tízéves az NFL egyik legnagyobb sokkja, amivel a Miami Dolphins hülyét csinált a liga legjobb edzőjéből és csapatából: lemosták a Patriotsot. Fel sem fogták, hogy alapjaiban változtatják meg az NFL-t a váratlan húzással, a Wildcat támadórendszer bevetésével.

tegnap, 16:14

Önti a Honda az F1-be a pénzt

Verstappenék az őrült fejlesztési büdzsé miatt alig várják a japán motorgyártót.

tegnap, 14:25

Furcsa gyorsulási versenyt rendeztek az isztambuli repülőtér kifutópályáin – a Motor1 török kiadásának kedvéért: az orra alapján egy 2013-as – F1-es Red Bull-kocsi, egy Kawasaki H2R Superbike, egy F-16-os vadászgép, egy személyszállító jet, egy elektromos Tesla GT és még két sportautó küzdött meg egymással.

Egyrészt nem mindegyik jármű az ész nélküli gyorsulásra lett kitalálva, és a videót is több elemből vágták össze – az egyik szögből láthatóan bemozdul a rajtnál a Red Bull, a másiknál viszont a többiekkel együtt kapja el a rajtot, a Kawasaki meg hol több száz méterrel nyer, hol éppen csak beér a Red Bull előtt.

Az első métereken a Kawasaki, a Red Bull és a Tesla hármas hagyja maga mögött a többséget, végül a Tesla elkezd lemaradni, és felér helyette a harmadik helyre az F-16-os. A videó tanúsága szerint a Kawasaki motor – nyergében az ötszörös Supersport vb-győztes Kenan Sofuoğluval – nyert 4 tizeddel a Red Bull előtt, bár a videó alapján gyanús, hogy bárki is vezette a Red Bullt, kicsit elszúrta az egyik váltást.

Azt sem közölték a videóval, hogy hány méterig tartott a gyorsulás, úgyhogy igazából csak látványnak jó az egész.

 

Mbappé eladott labdája után szerez újra vezetést a Liverpool.

Rovatok