Index Vakbarát Hírportál

Koroknai Gergely

-kg-
Káprázatos ajándékot kapott Räikkönen a karanténban Káprázatos ajándékot kapott Räikkönen a karanténban

A Ferrari meglepte azzal az autóval, amivel utoljára nyert futamot.

1 órája

Pingpongasztal méretű hátat villantott a rákot is legyőző NFL-es Pingpongasztal méretű hátat villantott a rákot is legyőző NFL-es

A Steelers futójátékosa, James Conner nem pihent a karanténban.

1 órája

2019-ben még letagadott adósságokról beszélt az egri pólócsapat elnöke 2019-ben még letagadott adósságokról beszélt az egri pólócsapat elnöke

Szécsi Zoltán az Emmitől kapott 300 milliós támogatás után részletezte, hogyan került csődközelbe a klub.

2 órája

A 2018-as majdnem 13 millió fontos profit után tavaly pont ugyanennyit veszítettek, elhagyta őket a főszponzor, fogynak az opciók. Kérdés persze, találnak-e vevőt.

 

Súlyos, akár a bajnoki cím sorsáról is döntő büntetést kapott az osztrák futballbajnokságot eddig vezető linzi LASK, amelytől 12 pontot vontak le, amiért az osztrák karanténintézkedéseket megszegve engedély nélkül tartottak csoportos edzést. A csapatot két, rejtett kamerákat felszerelő maszkos férfi buktatta le – erre reagálva közölte a linzi klub, hogy gazdasági kémkedés áldozatává váltak, hiszen a két maszkos férfi a stadionba betörve rejtette el a kamerákat.

Radikálisan átdolgozott versenynaptárral, csak európai helyszínekkel készülnek a koronavírus-járvány idejére a túraautó-világkupa szervezői, akik szeptembertől hat helyszínen összesen 16 futamot tartanának meg. Jó hír, hogy a WTCR címvédője, Michelisz Norbert így újra versenyezhet hazai pályán – együtt a kétszeres kamion Európa-bajnok Kiss Norberttel és az ETRC mezőnyével, , és a WTCR visszatérhet a legendás nürburgringi 24 órás versennyel együtt a Nürburgring Nordschleifére is. Új helyszínként lép be az olaszországi Adria versenypálya.

Rovatok