Index Vakbarát Hírportál

Koroknai Gergely

-kg-
Prostitúciós botrányba keveredett a Super Bowl-győztes Patriots tulajdonosa Prostitúciós botrányba keveredett a Super Bowl-győztes Patriots tulajdonosa

Floridában adtak ki letartóztatási parancsot a 77 éves Robert Kraft ellen.

tegnap, 18:19

Arccal szerzett gólt a hokis, majdnem el is ájult tőle Arccal szerzett gólt a hokis, majdnem el is ájult tőle

Komoly áldozattal járt Justin Williams gólja az NHL-ben.

tegnap, 14:26

A Chelsea-t kapták Kádárék az EL-ben A Chelsea-t kapták Kádárék az EL-ben

Szoboszlaiék is kemény csapatot kaptak, a Napolival játszanak a nyolcaddöntőben.

tegnap, 13:32

1-0-s hátrányból kezdte meg csütörtökön az Európa Liga-párharcot az orosz Zenit a török Fenerbahce ellen, úgyhogy kellett a biztatás a csapatnak, hogy kiharcolják a továbbjutást. A szurkolók minden tőlük telhetőt megtettek, a stadion felé tartó csapatbusz már a stadiontól messze lélegzetelállító hangulatban haladhatott, a szurkolók ugyanis görögtűzzel álltak sorfalat a stadionhoz vezető úton a csapatnak.

 

Ha nem is feltétlenül csak ennek köszönhetően, de a Zenit továbbjutott, hiszen végül 3-1-re nyertek.

Évről évre új motorsportos kihívásokat talál ki a Red Bull a legnehezebb sípálya kapcsán, korábban Max Verstappent küldték ki egy hólánccal felszerelt Red Bull F1-kocsival a kitzbüheli lejtőre, a MotoGP-bajnok Marc Márquez is próbálkozott szöges gumis motorral a Streifon, most pedig a svéd ralikrossz-világbajnok és kétszeres DTM-bajnok Mattias Ekströmöt dobták be a mély vízbe, hogy próbáljon meg feljutni egy Audival a 85 százalékos, vagyis 42,5 fokos lejtőn.

Jó, azért nem egy utcai gépet kapott – és hát Ekströmöt sem nevezhetjük átlagsofőrnek –, az e-tron villanyautót megpakolták még két, a hátsó tengelyre kötött motorral, így tripla hajtással vághatott neki a svéd az emelkedőnek. Ennek köszönhetően 370 kW teljesítményt és 8920 Nm nyomatékot hasznosíthatott a 19 colos szöges gumiknak hála. Kapott egy plusz bukókeretet is, és a kocsit egy acélsodronnyal rögzítették, hogy ha irányíthatatlanná válna, akkor se csússzon le kontrollálhatatlanul.

 

via Hosszabbítás

Egészen sci-fis háttér hatását kelti, ahogy Svájcban lefotózták a közeli teliholdat, vagy másképpen szuperholdat. A kép a Les Jumelles hegy fölött készült Plambuit irányából.

Rovatok