Index Vakbarát Hírportál

Kovács Bálint

Akkor még nem sejtettem, hogyBékaemberekkel fogok találkozni.

Az a gyanús, amiNem gyanús.

Távozik a Zoom.hu főszerkesztője is Távozik a Zoom.hu főszerkesztője is

A múlt héten újabb két embert rúgtak ki a portáltól, a mostani közlemény szerint ez már a mostani felmondás miatt volt.

26 perce

Mr. Bean újra itt van, nekünk több se kell Mr. Bean újra itt van, nekünk több se kell

Johnny English újra lecsapott, egyszerre ötvenezer magyarra. Az új filmek senkit nem érdekelnek, csak a James Bond-paródia.

48 perce

Az irodalmi Nobel-botrány gyanúsítottja három évet is kaphat Az irodalmi Nobel-botrány gyanúsítottja három évet is kaphat

Az ő 18 nőt érintő zaklatási ügye miatt nem adnak át idén irodalmi Nobel-díjakat.

1 órája

Bejelentette Európa-stadionturnéjának dátumait a Metallica, és a magyar rajongók legnagyobb bánatára nincs benne magyar dátum, csak bécsi, bukaresti, prágai és varsói. Viszont a 2019-ben a fellépőkre minden eddiginél többet költő Sziget Fesztivált pont akkor rendezik meg, amikor az együttes a környéken lesz, sőt, abban az idősávban került is egy nagyobb - talán fesztiválozásra szánt? - lyuk is a naptárba. Szóval egyelőre talán még nem kell teljesen lemondani arról, hogy az idei, baromi jól sikerült budapesti koncert után - tudják, ez volt az, amelyiken előadtak egy számot a Tankcsapdától - 2019-ben is eljöjjön hozzánk a legnépszerűbb metálegyüttes.

 

Mert ön állatira hiányzott Channing Tatumnak, mármint ön és a filmjei többi nézője. Csakhogy az elmúlt évben Channing Tatumnak nem voltak filmjei, csak a hangját adta az Apróláb című rajzfilm főszereplőjének, ugyanis gyereke született, és mint mondja, "ez a legnagyobb meló, amit életemben kaphattam".

Az Apróláb premierjén viszont azt mondta, egy év eltelt, már eleget volt otthon, szeretne újra dolgozni, legyen az akár színészkedés, rendezés, producerkedés vagy akár írás.

Szóval ha önnek nagyon hiányzott Channing Tatum, és nem úgy volt vele, mint a világ talán nagyobbik része, hogy egyáltalán nem tűnt fel, hogy egy ideje Channing Tatum nélkül éljük az életünket, akkor hamarosan véget érnek a szenvedései, és megkapja a kellő mennyiséget Channing Tatumból. Végre!

(via Variety)

Gareth Evans az egész világot lenyűgözte a The Raid című, iszonyú brutális indonéz akciófilmmel, amelyben gyakorlatilag az elsőtől az utolsó percig emberek csépelték egymást szinte táncnak is beillő koreográfiában, az ég adta világon mindent fegyverként használva és a másik testébe beleállítva. A hatalmas, és egy indonéz filmtől pláne lenyűgöző siker után el is készült a második rész, azóta pedig mindenki a harmadikat várja, mert hát valljuk be, ez a sztori (egy ember megy előre, és mindenkit, aki szembejön, agyonver) akár kétezer-hatszáztizenöt részen is folytatható lenne. De a dolgok jelen állása szerint úgy tűnik, hiába várja a The Raid 3-at a világ torokból kiálló, letört nyakú üvegekre fogékony része:

A Raid 3 egy ponton ott volt a radaromon. Készen volt az ötlet. Tudtam, mi lenne a sztori. De azt hiszem, már elég idő eltelt ahhoz, hogy úgy gondoljam, aligha fogok már visszatérni hozzá. Nagyon jó volt leforgatni a filmeket, és azt hiszem, elég jó, bizonyos tekintetben természetes lezáráshoz jutottunk el a második részben. Azt hiszem, néha egy kicsit megárt a túl sok a jóból

- nyilatkozta a rendező a Cinemablendnek egy interjúban.

Rovatok