Index Vakbarát Hírportál

Kovács Dávid

Isten0

Haza1

Család1

Pofonok az élettőlTúl sok

Van képe az 1999-es napfogyatkozásról? Mutassa meg! Van képe az 1999-es napfogyatkozásról? Mutassa meg!

Nyáron volt 20 éve a teljes napfogyatkozás, ami sötétbe borította Magyarországot. Most minden személyes történetet várnak róla.

május 21. 11:42

Újra hirdethetnek a Mészáros-lapok a Facebookon

A kormányközeli kiadó közlése szerint elnézést kértek tőlük a kényelmetlenségért.

május 20. 16:35

Justin Bieber rajongói miatt kellett lezárni egy kanyont Izlandon Justin Bieber rajongói miatt kellett lezárni egy kanyont Izlandon

A látogatók magas száma súlyos károkat okozott a természetben. Kerítéssel vették körbe a területet.

május 20. 14:40

Tíz tőkés réce kelt ki a Mavir (Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító) budapesti székházának udvarán, tudta meg az örömhírt az Index.

A zárt udvarban (ahol se kutya, se macska, se más egyéb őket veszélyeztető állatfaj) egytől egyig biztonságban vannak, de a Madártani Egyesület még szerdán kimegy hozzájuk az Anikó utcai székházba, hogy mihamarabb valamilyen természetes víz közelébe kerüljenek – úgy tudjuk, a Duna partján találnak majd új otthont.

Tavaly májusban Zách Dániel totalcaros kollégánk asszisztált egy hasonlóan népes kacsacsalád megmeneküléséhez, miközben egy rendőr a misszió sikere érdekében leállította a forgalmat. A HÉV vonalához érve aztán kiderült, hogy a kiskacsák nem tudják megmászni a síneket, ezért végül kartonpapírdarab segítségével pakolták át őket a síneken. A hepienddel záruló történet kalandos részleteit ebben a cikkünkben olvashatják.

Újvidéken született, Franciaországban tinisztár lett, találkozott Bob Dylannel, Salvador Dalítól kapta az első csókját, Alain Delon pedig piros rózsával próbálta meghódítani. Ő Ildy Lee, aki jelenleg egy óceánparti villában él Los Angelesben, az itteni életéről tudósít YouTube-csatornáján, állítása szerint azzal a céllal, hogy felvidítsa a magyar embereket.

A magyar emberek történelmileg hajlamosak a búslakodásra, negatív gondolkodásra és sokszor a depresszióra. Tudom, a világot nem tudom megmenteni, de az életem hátralevő részét arra akarom szentelni, hogy mosolyt csaljak az emberek szemébe és szívébe, megmutassam nekik az utat arra, hogyan lehet elérni a harmóniát, boldogságot és a sikert. Ez az én ajándékom nektek. Ezt mind szívből teszem, hiszen két év múlva 80 éves leszek. Mivel nincs sok időm hátra, nekem nagyon fontos, hogy minél több emberhez eljussanak a segítő gondolataim

– írta nekem a vlogról szóló levelében Ildy Lee, aki állítása szerint a barátai és a követői biztatására vágott bele a munkába. A vlog két nyelven készül, angolul és magyarul. "A francia idő hiányában még nem indult el" – teszi hozzá.

Az első részt itt lehet megnézni, a másodikat itt.  Ildy Lee életéről és pályájáról ebben a cikkünkben írtunk részletesebben.

Szerencsére esélyem sincs, hogy spoilerezzek, hiszen nem láttam a Trónok harca új részét. Viszont akik látták (és elég szemfülesek voltak), már tudják, hogy a forgatáson valami egészen idegen tárgy keveredett a díszletek közé: egy starbucksos kávéspohár, amit valamelyik színész felejthetett az asztalon.

Sütőtökös lattét valószínűleg még sosem kaptak fel ennyire.

Van róla videó is:

(via The Verge)

Rovatok