Index Vakbarát Hírportál

Kovács Dávid

Isten0

Haza1

Család1

Pofonok az élettőlTúl sok

Hallasz minket, Dunaújlipótváros? Hallasz minket, Dunaújlipótváros?

A véletlen szülte a Mulató Aztékok új albumát, amit a Stenken lehet először hallani. Duplapremier.

augusztus 16. 14:10

Amikor annyira szomorú vagy, hogy már a szex sem boldogít Amikor annyira szomorú vagy, hogy már a szex sem boldogít

A német elsőfilmes bemutatkozása a női depresszió hangja lett. Film a Melankolikus Lányról, aki úgy érzi, a teste egy háborús övezet.

augusztus 15. 05:00

Újabb médiagigász születik a CBS és a Viacom újraegyesülésével

A ViacomCBS piaci tőkeértéke nagyjából 30 milliárd dollár lesz.

augusztus 14. 16:03

Kollégánk, Előd Fruzsi készítette a lenti fotót a budapesti Blaha Lujza téren, ahol egy csapatnyi fiatal éppen a gyűlölködő feliratokat igyekezett eltüntetni a Coca-Cola egyik nagy port kavart plakátjáról, amelyen egy azonos nemű pár látható.

Miután a fideszes Boldog István a plakátok eltüntetéséig kólabojkottot hirdetett, Alföldi Róbert pedig kólázós fényképpel üzent neki emiatt, a Coca-Cola hétfő délelőtt közleményben reagált az ügyre, amelyben azt írták: "Hiszünk abban, hogy mind a hetero-, mind a homoszexuálisoknak joga van azt a személyt és úgy szeretni, ahogy nekik a legjobb."

A lábára tekeredett kötélen lógott fejjel lefelé az a gólya, amelyik egy udvari lámpán akadt fenn Kisújszálláson. A szerencsétlenül járt állatot a kisújszállási önkormányzati tűzoltók létrával szabadították ki, majd a sérült gólya a hortobágyi madárkórházba került.

Néhány perccel a cél előtt kényszerleszállást kellett végrehajtania a British Airways egyik Londonból Valenciába tartó járatának hétfőn, miután műszaki hiba miatt füst lepte el a repülőgép utasterét.

A British Airways közlése szerint a gépen 175 ember utazott, a két pilótával és a hatfős személyzettel együtt, három embert pedig kórházba kellett szállítani. Az utasok vészcsúszdán hagyták el a gépet.

(via Guardian)

Rovatok