Index Vakbarát Hírportál

Kovács Dávid

Isten0

Haza1

Család1

Pofonok az élettőlTúl sok

Az ATV riporterét megverték, a Jobbik politikusát lökdösték Pécsen Az ATV riporterét megverték, a Jobbik politikusát lökdösték Pécsen

A tudósító arról próbált meg felvételeket készíteni, hogy szavazatokért cserébe ételcsomagokat osztanak a választók között.

tegnap, 09:55

Egy magyar perli a Marvelt a Linda zenéje miatt Egy magyar perli a Marvelt a Linda zenéje miatt

Azt állítja, ellophatták Vukán György művét az X-Men rajzfilmsorozat főcímdalához.

október 9. 23:08

Tarlós: Nem indulatból beszéltem megafonnal Tordai arcába Tarlós: Nem indulatból beszéltem megafonnal Tordai arcába

A főpolgármester azt állítja, készült a párbeszédes politikus felbukkanására.

október 9. 21:41

Egy ember vasárnap reggel ordítozva tépkedte Baranyi Krisztina ellenzéki polgármesterjelölt választási plakátjait a Mester utcában. „Az egyik szavazóköri delegáltunk ott volt, és le is tudta videózni, ahogy rángatja le a kihelyezett hirdetéseket. Mikor a vandál meglátta a kitűzőjét, akkor fenyegetni kezdte, hogy megkéseli, majd arcon köpte” – mondta Baranyi Krisztina a Hvg.hu-nak.

Az ellenzéki polgármesterjelölt arról is beszélt, hogy tudomása szerint a Gát és a Haller utcák sarkán csoportban hoztak embereket a szavazókörbe, majd miután kijöttek a szavazóhelyiségből, a közeli éjjel-nappali bolt előtt fehér borítékban nyomtak a kezükbe valamit.

Az ellenzéki jelet lemosták, a vizeletet nem

Olvasónk, Zsófi Budapest nyolcadik kerületéből küldött egy videót, amelyen azt örökítette meg, ahogy egy utcatakarító-géppel egy ellenzéki üzenetet próbálnak meg eltüntetni a Tavaszmező utcában. A tisztogatás azonban vélhetően nem higiéniai okokból történt, mert a közeli vizeletfoltokat érintetlenül hagyták a szorgos kezek.

A Nemzeti Választási Iroda szerint egy Tolna megyei, nagydorogi szavazóhelyiségben egy választópolgár a számára átadott három szavazólapot ki akarta vinni az épületből. A rendbontó a lapokat többszöri felszólítás ellenére sem adta vissza, majd miután a szavazatszámláló bizottság elnöke rendre utasította, összetépte a szavazólapokat, és elhagyta a szavazóhelyiséget.

Közben Kecskeméten egy szavazófülke összetört, miután egy idős választó a fülke oldalának dőlt. A választópolgár nem sérült meg, a sérült helyett egy másik fülkét szállítottak a szavazókörbe. Gyulán pedig egy szavazóhoz mentőt kellett hívni, miután elesett a lépcsőn.

Rovatok