Index Vakbarát Hírportál

Kovács Dávid

Isten0

Haza1

Család1

Pofonok az élettőlTúl sok

Meghalt Galt MacDermot, a Hair zeneszerzője Meghalt Galt MacDermot, a Hair zeneszerzője

Galt MacDermot a Broadway mellett a hiphopra is hatással volt. 89 évesen hunyt el.

4 órája

Lecsúszott az Oscarról a Napszállta Lecsúszott az Oscarról a Napszállta

Egy Osvárt Andreával forgott magyar rövidfilm viszont közel került az Oscar-jelöléshez.

5 órája

Hobo: Térdig gázolunk a szarban Hobo: Térdig gázolunk a szarban

Nem azért jár Tusványosra, mert Orbán szekerét tolja, de a Nemzeti Színházzal teljesen elégedett.

6 órája

Ez az új, karácsonyi Deadpool-különkiadás, a Once Upon a Deadpool legújabb promójából derül ki, amiben Ryan Reynolds annyira kifakad Fred Savage Nickelback-szapulásán, hogy öröm nézni. De a végére minden jól alakul, és egymás kezét fogva éneklik a kanadai zenekar This Is How You Remind Me című slágerét. Csodás az egész!

Cardi B egy Instagramon közzétett videóban jelentette be, hogy elhagyja a Migos hip-hop trióból ismert férjét, Offsetet.

Tavaly szeptemberben házasodtak össze, titokban, júniusban lett hivatalos a kapcsolati státuszuk, júliusban pedig kislányuk is született.

Cardi B szerint még mindig szeretik egymást, a kapcsolatuk azonban megváltozott, inkább barátként tekintenek egymásra.

"Már hosszú ideje nem működtek a dolgok kettőnk között, és erről senki sem tehet" – mondja a videóban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

There you go..peace and love

CARDIVENOM (@iamcardib) által megosztott bejegyzés,

Az esernyős-cilinderes fickót láthattuk már többek között a Szabadság híd, a Szent Gellért-szobor, a Budavári Palota vagy a Deák téri óriáskerék tetején, legutóbb azonban nem a magasba vágyott, hanem egyenesen a Dunába, méghozzá úgy, mintha a víz felszínén szobrozna.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Umbrella Man turned on the God Mode! He didn’t climb to high, just walking on the water *! // Az Esernyős Ember bekapcsolta a God Mode-ot! Most nem mászott fel sehova, csak járt a vízen! ————— Follow us on @umbrellance insta page! Sponsored by @myactioncam @salomon . . . . . . #budapest #hungary #hellohungary #umbrellaman #balanceproject #umbrellance #drone #drones #dronestagram #dronephotography #photography #droneoftheday #dronefly #dji #djicreator #seethebiggerpicture #picoftheday #photooftheday #art #artoninstagram #artofvisuals #aov #bevisuallyinspired #artoftheday #wanderlust #vsco #urbanphotography #travelphotography #natgeoyourshot #beautifuldestinations ———— @hellomagyarorszag @hello_hungary @welovebudapest @budapestairport @budapestpark @thisisbudapest @budapestsnap @budapest_hungary @ariahotelbudapest @jamiesitalianbudapest @hiltonbudapest @boscoloofficial @budapestboscolo @wizzairhungary @ig_budapest @_igeuropa @ignant @ig_myshots @ig_hungary

Peter Kallo (@kallopeter) által megosztott bejegyzés,

A képeket készítő Kálló Péter a Blikknek elárulta a trükköt is: "Az eredeti verzió szerint egy kaszkadőr technika segítségével képes a vízen járni, valójában azonban megvártuk, hogy a Duna vízszintje pont olyan magasságot érjen el, amelynek köszönhetően rá tudott állni a pesti oldali pilon egy részére."

Az Esernyős Ember pedig nem áll meg: felkészül a Parlament és a gellérthegyi Szabadság-szobor.

Rovatok