Index Vakbarát Hírportál

Kurkó Gyula

Egymást segítve küzd a Nébih és a rendőrség az állatkínzás és az állatkínzók ellen Egymást segítve küzd a Nébih és a rendőrség az állatkínzás és az állatkínzók ellen

Együttműködési megállapodást kötött a hatóság, a munkatársak és munkakutyák képzése, továbbá az illegális kutyaviadalok felszámolása érdekében.

január 15. 13:36

Láthatáron Budapest gigafejlesztése Láthatáron Budapest gigafejlesztése

Lezárult az új Duna-híd úthálózatának pesti nyomvonalára vonatkozó társadalmi egyeztetés és hatásvizsgálata.

január 15. 13:26

Egyre több a hatvanas az elhunytak között Egyre több a hatvanas az elhunytak között

Az elmúlt 24 órában elhunytak több mint felénke volt magasvérnyomás betegsége. Mintegy 30 elhunyt volt 60-70 év közötti.

január 15. 13:12

Korántsem arról van szó, hogy a színész a közeledő farsangra készülne, ennél sokkal jobb hírről számolt be a deadline.com amerikai filmes tematikájú portál a Marvel Univerzum rajongóinak. Az oldal értesülései szerint újra a világhírnevet szerző karakterét játszhatja majd el Chris Evans, amikor egy újabb Marvel filmes feldolgozásban ismét ő lehet a klasszikus képregényhős, az ízig-vérig hazafi, a gyengék védelmezője, Amerika Kapitány. 

Azt még nem lehet tudni, hogy mely Marvel alapokon nyugvó produkció lesz az, amiben visszatér a lobogót magán hordozó karizmatikus férfiú, de az elkövetkezendő évekre bőven jutni fog ezekből mind mozifilmek, mind sorozatok formájában is, így akár többször is megjelenhet az idol a mozik vásznain vagy a televíziók képernyőin.  

A sportautósoknak nem igazán van jó híre, ám ezért ők tesznek is eleget. Erre volt jó, azaz rossz példa az a sofőr, aki Budapest belvárosában ki tudja miért néhány másodperc leforgása alatt számos közlekedési szabályt megszegett és ezzel másokat is veszélyeztetett. A száguldozóról videót küldött a bpautosok.hu portálnak egy olvasójuk.

 

A New York Palota elől kövér gázzal indulva sem az útját keresztező, szabályosan, előnyben lévő autósok sem érdekelték, de a közlekedési lámpa piros jelzése sem zavarta. Talán valami be nem teljesült gyermekkori álom megvalósítása lehetett a cél, amikor sokan szeretnének kommandósok, focisták vagy éppen villamosvezetők lenni, mert az előbb felsorolt manőverek után a sportautós személy a 4-6-os villamos vonalán a síneken hajtott végig járművével. 

Japánban máig népszerűek a dicső múltat, a szamurájok világát, szokásait, történeteit feldolgozó filmek, melyeknek gyakori elemei azok a véres jelenetek, amikor a felkelő nap országának harcosai látványos küzdelmekben halomra aprítják egymást. A Crazy Samurai (Őrült szamuráj) már a címében sokatmondó, és egy olyan kardforgató története, aki egyedül szerényen négyszáz (nem elírás) embert győz le. Ez az alkotás nem árul zsákbamacskát: a kilencvenperces játékidőből hetvenhétben csattognak a kardok, és repülnek a testrészek. 

 

A mű főszereplője, Tak Sakaguchi ismert harcművész és óriási sztár Japánban. A műfaj szerelmeseinek nem kell már sokat aludniuk, mert február 12-én teszi közzé a HI-YAH! nevű streamingszolgáltató az őrült szamuráj kalandját, később pedig más online platformokon is látható lesz. 

Rovatok