Index Vakbarát Hírportál

Kurkó Gyula

Főnökét, az ő helyettesét és egy autót is szétvert a kirúgott ajkai férfi Főnökét, az ő helyettesét és egy autót is szétvert a kirúgott ajkai férfi

Az elbocsátott személy egy ötkilós vasrúddal támadt rá korábbi munkaadóira, miközben azt kiáltotta: „Most megöllek!”.

tegnap, 14:11

Hangtompítót és éjjellátót is találtak a TEK-esek a somogyi orvvadásznál Hangtompítót és éjjellátót is találtak a TEK-esek a somogyi orvvadásznál

Fegyverek, lőszerek, azonosítatlan eredetű trófeák és vadhús is volt a férfi lakásán.

tegnap, 13:12

Több száz madárral végzett bosszúból egy pilisi férfi Több száz madárral végzett bosszúból egy pilisi férfi

Így kívánt elégtételt venni az elbocsátása miatt.

tegnap, 11:18

Amíg a Marvel biztosan hozza a kellő nézőt és bevételt a képregényekből adoptált filmjeivel, ez a DC–ről kevésbé mondható el. Persze van olyan karaktere, ami annyira jól sikerült, hogy önálló filmet (Ragadozó madarak) is kapott, ilyen például a Harley Quinn, aki persze Margot Robbie kvalitásai miatt is ilyen népszerű. Az Öngyilkos Osztag első részében is igyekeztek sztárokat (Will Smith, Jared Leto) szerepeltetni, ám ez a folytatásban még inkább előtérbe került, hiszen Idris Elba, John Cena, Sylvester Stallone mellett olyan nevek is felfelé húzzák a produkciót, mint a Walking Dead és a Galaxis őrzőinek csillaga, Michael Rokker, vagy a fiatalabbak által jól ismert Pete Davidson (Staten Island királya). 

 

Az eddig megjelent előzetesek alapján azt állíthatjuk, hogy a Marvel receptjét átvéve, kellő mennyiségű humorral is megtöltötték a filmet, amit persze a mai igényeknek megfelelő akció egészét ki, ám mégis felfedezhetőek benne a képregényes dimenziók. Érdekesség, hogy a folytatásnak nem adtak számot, sem külön alcímet, és ugyanaz a lett a neve, mint 2016-os elődjének. 

A második egymást követő napon nem jelentettek halálesetet a koronavírussal összefüggésben a Magyarországgal szomszédos Szlovákiában – olvasható az Új Szó oldalán. 

Az 5,45 milliós államban a beoltottak száma 1 978 168, azaz a Szlovákiában élőknek még a fele sem kapta meg a védőoltást, azonban a heti tesztelés ingyenes számukra. Ennek megfelelően szerdán 4208 PCR-teszt készült, ezekből mindössze 36 lett pozitív, ami szintén örömteli adat. Az elhunytak száma nem nőtt, maradt 12 502. Jelenleg 233 személyt ápolnak a kórházakban Covid–19-fertőzéssel, vagy annak gyanújával, ez kettővel több, mint az előző napon. Ami még tudható, hogy szerdán 6277 személy kapta meg a koronavírus elleni vakcinát.

Szép reményekkel indult Juliette Lewis, ám napjainkra alaposan eltűnt a rivaldafényből az amerikai színésznő, aki olyan slágerfilmekben szerepelt a 90-es években, mint az Alfred Hitckcock klasszikusát feldolgozó Cape Fear – A rettegés foka, vagy a Leonardo DiCaprio karrierjét elindító Gilbert Grape és az Egy kosaras naplója. Később a Robert Rodriguez féle Alkonyattól pirkadatigban volt látható és természetesen máig legemlékezetesebb alakítása, a Tarantino tollából, illetve Oliver Stone rendezésében elkészült kultfilmben, a Született gyilkosokban, ahol ő volt Mallory Knox, a média által felkapott sorozatgyilkos pár női tagja. Fiatalkori sikereit azóta sem tudta megismételni, sorozatokban és filmekben is szerepel, de ezek nem nevezhetőek A-kategóriás alkotásoknak. 

A hírhedten öntörvényű művész már tizennégy évesen elköltözött otthonról és egy év múlva már a tanulást is abbahagyta, felkapott sztárként három évig együtt járt Brad Pittel. Az elmúlt tíz évben nem igen hallatott magáról, sok kollégájához hasonlóan a Szcientológista Egyház tagja, akinek a legjobb barátnője Alanis Morissette.

Rovatok