Index Vakbarát Hírportál

Lovas Gergő

lovas
Elkapó passzolt győztes touchdownt, ez mentette meg a Patriotsot Elkapó passzolt győztes touchdownt, ez mentette meg a Patriotsot

A 49ers a szezon legbizarrabb touchdownját szerezte. Történelmi fordítás is volt az NFL-ben.

tegnap, 09:40

Tömeges választási csalásokra panaszkodik a fehérorosz ellenzék

A vasárnapi választással kapcsolatban legalább 600 jogsértést jelentettek az ellenzék megfigyelői.

november 17. 21:55

Hiába utazott Trump Louisianába, újraválasztották a demokrata kormányzót

Pedig még a párt is komoly pénzt áldozott a republikánus jelölt kampányára.

november 17. 20:22

Az I. világháborúban süllyesztették el a svéd Kyros nevű hajót a Balti-tengeren, amely többek között drága italokat szállított volna Szentpétervárra, állítólag egyenesen II. Miklós orosz cárnak szánták a ritkaságokat. 

A hajó roncsai hetven mélyen pihentek egészen 1999-ig, amikor kutatók egy csoportja a nyomára bukkant. Az Ocean X nevű csoport végül idén októberben kezdett neki a kiemelés lassú és aprólékos műveletének, és sikerrel jártak: felszínre hozták a hajó rakományát, többek között 600 palack De Haartman & Co-féle konyakot, és 300 üveg Benedictine likőrt. 

A csoport szerint kifejezetten jó állapotban mentették meg az üvegeket, és a tartalmuk sem sérült, mert a parafadugók elvégezték a dolgukat, úgyhogy néhány palack hamarosan megy a laboratóriumokba, és többet el is fognak árverezni. A becslések szerint akár több millió dollárért kelhetnek el. A csoport elárulta, hogy meg is kóstolták az egyik Benedictine likőrt, miután a kiemelés közben megsérült az egyik üveg, úgyhogy a dugóról kipréseltek pár cseppet . "Édes íze volt, és kifejezetten alkalmas volt emberi fogyasztásra" - mondta az expedíció vezetője. 

(TheTakeout)

Nem volt telitalálatos a héten a hatoslottón, bár ha meglátja valaki a nyerőszámokat, biztosan nem lepődik meg, mert úgy indul a számsor, hogy

3,4,5.

Ezek után a hatost már nem sikerült kihúzni, ehelyett 24 (huszonnégy), 30 (harminc)  és 45 (negyvenöt) a három másik nyerőszám. Az öttalálatos szelvényekért 313 505 forint jár. 

Grandiózus videóval ünnepli Orbán Viktor Facebook-oldala, hogy pénteken felavatják az új Puskás Arénát az Uruguay elleni barátságos futballmeccsen, ráadásul tele van finomságokkal a közel kétperces anyag.

Útjára indul a pettyes, majd később feltűnik Fürjes Balázs államtitkár, az igazságügyi miniszter Varga Judit egyenesen a Kossuth térről lövi tovább a labdát, aztán Csányi Sándor már Puskás Ferencnek dobja be, de a videó csúcspontja, ahogy Orbán Viktor a Karmelita kolostor teraszán mellel leveszi, majd továbblövi. Olyannyira, hogy átíveli fél Budapestet, és egyenesen az új arénában landol a labda, és a nézőtérről fejelik tovább Dzsudzsák Balázsnak.

 

Ráadásul a miniszterelnök kedvenc lapjának, a Nemzeti Sportnak a pénteki számával a kezében rúgja vissza a labdát, vagyis előre megkapták, hogy a sportnapilap milyen címlappal jelenik meg ma. 

Rovatok