Index Vakbarát Hírportál

Luna-Szász Dávid

A Zámbó Jimmy-sorozat már most nagyobb siker, mint amire számítottak A Zámbó Jimmy-sorozat már most nagyobb siker, mint amire számítottak

Három évig kutatták az énekes életét a széria alkotói.

január 18. 16:54

Mint az mi is megírtuk Vastag Csaba és szerelme, Domján Evelin nemrég titokban örök hűséget fogadtak egymásnak. A 41 éves énekes elmondhatja magáról, hogy az évek során sikeres előadóvá vált, illetve a szerelmi élete is révbe ért. Mostani idilli kapcsolatával együtt azt sem tagadta soha, hogy korábban szerette járni az éjszakákat szórakozni, és időbe telt, mire fejben is megérett arra, hogy végleg megállapodjon.

Tavaly augusztusban jegyezte el barátnőjét Vastag Csaba. Az énekes sokáig Görgényi Fruzsina színésznővel alkotott egy párt, majd közel egy évvel szakításuk után Domján Evelin oldalán talált rá a boldogság. A hírről a Blikk számolt be elsőként, akik keresték a zenész menedzsmentjét is, ám ők nem akarták sem megerősíteni, sem megcáfolni az értesülésüket. Most viszont Vastag a saját Instagramján osztott meg egy képet, amely az esküvőjükön készült.

Életünk legfontosabb napja

– írta posztjában az énekes, aki azt ígérte követőinek, hogy a nagy nap részleteit egy videó formájában is megosztja majd.

 

Teljesen felszabadult volt a walesi hercegné.

Kate Middleton kedden az angliai Maidenhead Rugby Clubnál tett látogatása során láthatóan rendkívül élvezte a labdajátékot, miközben maga is beszállt az adogatásba. A 41 éves walesi hercegné a megszokottól eltérően ezúttal sportos ruházatot viselt a látogatáson, amely a Shaping Us kampányának része volt.

A meccs után Middleton a helyi klubházba tartott, ahol édesapákkal beszélgetett a szülőségről és a gyermeknevelésről szerzett tapasztalataikról. Szó esett továbbá arról, hogy a sportklubok milyen hatással lehetnek a gyermekek testi és lelki fejlődésében. A walesi hercegné a kora gyermekkori fejlődésre összpontosító kezdeményezését hivatalosan az év elején indította el, amit továbbra is szívügyének tart. 

 

Egy fiatal nő annyira szeret takarítani, hogy feladta a hivatásos állását, hogy beutazza a világot, és ingyen takarítson ki otthonokat.

A 29 éves Auri Katariina 2021 nyarán felmondott egy takarítócégben betöltött vezetői állásából, hogy szenvedélyének hódolhasson, és ingyen takarítsa mások otthonát. Auri bevallása szerint szabályosan „a mennyországba érzi magát”, amikor takaríthat, és azóta a világ minden tájáról felkeres embereket, hogy segítsen nekik kitakarítani a koszos vagy rendetlen otthonaikat.

Akkor kapott rá a dologra, amikor egy egyedülálló anyának segített rendet rakni a lakásásban, amit ráadásul hónapokig zsebből kellett finanszíroznia. Mostanra több mint 1,5 millió követője van a YouTube-on, ahol takarítási tippeket tartalmazó videóinak köszönhetően ma már szponzorálják, és ez fedezi a költségeit, de még mindig nem kér egy fillért sem.

Rovatok