Index Vakbarát Hírportál

Matalin Dóra

mdor
Nem kell a műtyúkszem: magyar újságírók Csernobil körül Nem kell a műtyúkszem: magyar újságírók Csernobil körül

Nem kell túl sokat kutakodni, tanácsolta az MTI moszkvai tudósítójának egyik főnöke. A Magyar Rádió munkatársai viszont a hivatalos ukázra fittyet hányva beszámoltak a sugárszennyezésről.

május 17. 18:57

John Wick, a rajongód vagyok! John Wick, a rajongód vagyok!

A John Wick: 3. felvonás – Parabellum brutálisabb, viccesebb és fárasztóbb, mint az elődei voltak. Egy könyvtári könyv, egy ló és egy bukósisak is lehet halálos fegyver.

május 16. 20:17

Madonna mégis fellép az Eurovízió döntőjén Madonna mégis fellép az Eurovízió döntőjén

Az viszont még mindig titok, hogy előadja-e azt a politikai tartalmú dalt, amin a szervezők kiakadtak.

május 16. 16:28

Április elején jelentették be, hogy sikeres volt Mick Jagger szívműtétje New Yorkban, az énekes jó egészségi állapotban van. Hogy mennyire jóban, az viszont csak most derült ki. Jagger nemrég posztolt egy videót, amiben táncol. Úgy tűnik, hogy minden a régi: a testalkata és a mozgása is olyan, mint a szerencsésebb harmincasoké. 

A 70 millió európai felhasználóval rendelkező zenei streamingszolgáltató Get Vocal, Europe' nevű kampányában biztatja arra az előfizetőit, hogy menjenek el, és szavazzanak május 23 és 26 között. (Magyarországon 26-án.) A kampányhoz összeállítottak egy playlistet, amely minden uniós tagállam egy-egy előadójának egy számát tartalmazza. A magyarokat a Halott Pénz képviseli, Amikor feladnád című dalukat lehet meghallgatni a playlistben. 

Keanu Reeves összekötötte a kellemest a hasznossal, és ő lett az Yves Saint Laurent 2019 őszi/téli férfikollekciójának arca. Ezért nyilván kap egy csomó pénzt, másrészt miközben a kampányhoz készült fotókról áradkoznak a médiában, szóba kerül az új filmje, a John Wick 3 - Parabellum, ami a bérgyilkosos sztori befejező része. (Ahogy most ebben a posztban is ugye.)

Mondjuk van is miről áradozni, a David Sims által készített képek elég klasszak lettek:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

KEANU REEVES – FALL WINTER 19 #YSL24 by ANTHONY VACCARELLO PHOTOGRAPHED by @davidsimsofficial #YSL #SaintLaurent #YvesSaintLaurent @anthonyvaccarello

SAINT LAURENT (@ysl) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

KEANU REEVES – FALL WINTER 19 #YSL24 by ANTHONY VACCARELLO PHOTOGRAPHED by @davidsimsofficial #YSL #SaintLaurent #YvesSaintLaurent @anthonyvaccarello

SAINT LAURENT (@ysl) által megosztott bejegyzés,

Rovatok