Index Vakbarát Hírportál

Matalin Dóra

mdor
Berlusconi szájszaga rosszabb, mint a hajfestése Berlusconi szájszaga rosszabb, mint a hajfestése

Végre elkészült az Oscar-díjas Paolo Sorrentino monumentális portréja Silvio Berlusconiról. Az unga-bunga partik és a gátlástalan korrupció világa egy csicsás, sok helyen túltolt, de nagyon szórakoztató filmben.

tegnap, 12:41

Belenézhetünk Pálfi György egymilliárdos sci-fijébe Belenézhetünk Pálfi György egymilliárdos sci-fijébe

Az úr hangja egy apját kereső férfiról szól, aki megtudja, nem vagyunk egyedül az univerzumban.

október 18. 16:43

Alig szerepelnek nők a hírműsorokban Alig szerepelnek nők a hírműsorokban

A nyugdíjasok, a gazdasági szereplők és a Katolikus Egyház képviselői viszont bőven kaptak műsoridőt.

október 18. 15:22

Hamarosan a mozikba kerül a Queen-film, vagyis a Freddie Mercuryról szóló életrajz, a Bohém rapszódia (Bohemian Rhapsody). Most közzétettek egy kis részletet belőle, azt, amiből kiderül, hogyan született meg a zenekar egyik legnagyobb slágere, a We Will Rock You. Vagyis a filmesek szerint hogy született, ugye. Szóval az ő verziójukban Brian May volt az, aki meggyőzte Freddie Mercuryt, hogy a dal elején hallható tapsolás és dübörgés mennyire hatásos lesz. Íme:    

A világ legrejtélyesebb művésze, a rejtőzködő  graffitis, Banksy közzétett egy videót, amiből kiderül, hogy egy kis hiba csúszott a legutóbbi akciójába. Ebben a rekordáron, 1,1 millió dollárért (310 millió forintért) elárverezett képe megsemmisítette önmagát. A Lány léggömbbel című alkotást New Yorkban árverezték el pár hete, de miután elkelt, a festmény ledarálta magát.

Vagyis nagyrészt ledarálta, mert az alját sikerült felaprítani, de a teljes képet nem. (A  legtöbb pénzt ajánló új tulajdonos egyébként úgy döntött, hogy ebben a formában is átveszi a képet.)  Az új videóból kiderül, hogy ha Banksyn múlt volna, az új tulaj csak darabokat vehetett volna át, de a daráló a nagy napon elakadt. Itt lehet megnézni a gikszer sztoriját:

Végre megnézhetjük, hogy fog kinézni Ruby Rose a sokat emlegetett készülő Batwoman sorozatban. Legalábbis a jelmezének tervét közzétették Instán. A Batwoman 2006-os megjelenése nagy meglepetést okozott anno, mert ő lett a DC-univerzum első LMBTQ-szuperhőst felvonultató karaktere. A képregényből készült sorozat főhőseként pedig Rose lesz az első meleg szuperhős főszereplő a tévétörténetben, ráadásul a színésznő maga is biszexuális. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@rubyrose suited up as The CW’s Batwoman! #Batwoman #DCcomics

DC Comics (@dcnewsfeed) által megosztott bejegyzés,

Rovatok