Index Vakbarát Hírportál

Molnár Réka

Már saját magát mémeli a faszi Már saját magát mémeli a faszi

Megnéztük, mit eszik Gyurcsány Ferencen az a generáció, amelyik a politikai pályafutását is már csak az internetről ismeri, és mihez kezd a DK-elnök, ha nem nyugdíjasok veszik körül.

4 órája

Apám azt mondta, véresen ne jöjjek haza Apám azt mondta, véresen ne jöjjek haza

Megtért neonáci, mentális betegségek, meddőség - ismét kemény témákkal foglalkozik a Spektrum Tabukról tabuk nélkül sorozata. Az alkotókkal beszélgettünk a Kultrovat podcast 72. adásában.

október 18. 10:57

Iggy Popnál csak Ákos öregszik rosszabbul Iggy Popnál csak Ákos öregszik rosszabbul

72 évesen a punklegenda elkezdett fáradni, míg Ákos nem tud kilépni a komfortzónájából. A legjobb és legrosszabb zenék szeptemberből.

október 17. 10:46

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kiskinizsen a bizottság egyik tagja egészségi állapotára hivatkozva hazament, helyére póttag került. Eközben Balatonalmádin két lengyel nemzetiségi választó nem volt hajlandó aláírni a névjegyzéket, így nem kapták meg a nemzetiségi szavazólapjaikat. (NVI) 

Egy választó nehezményezte a Baranya megyei Mattyon, hogy nem mehetett be feleségével, édesanyjával, illetve a delegált taggal együtt a szavazófülkébe. Miután az esetet jegyzőkönyvbe vették, a választó megnyugodott, és elfogadta a bizottság döntését. (NVI)

Egy tűzjelző négyszer is bekapcsolt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szinen, de a bizottság elnöke kikapcsolta, miután megbizonyosodtak róla, hogy nincs tűz. Mindeközben szintén a megyében lévő Damakon egy mozgóurna kiesett az azt szállító autóból, de miután a bizottság minden tagja megvizsgálta, arra jutottak, hogy nem lett semmi baja. (NVI)

Rovatok