Index Vakbarát Hírportál

Német Tamás

RAJONGÓI OLDAL

Az ellenzék szerint a Fidesz provokátorokkal készül a vasárnapi tüntetésre Az ellenzék szerint a Fidesz provokátorokkal készül a vasárnapi tüntetésre

Közös levélben kérik a tüntetőket, ne üljenek fel nekik, a rendőröktől pedig azt, járjanak el szakszerűen.

5 órája

Bayer békemenetelne a tüntetések miatt Bayer békemenetelne a tüntetések miatt

Készüljetek, írja. A Tolna megyei Fidesznek tetszik.

6 órája

Mécsesekkel, levéllel búcsúznak a 74-es troli sofőrjei az elhunyt törzsutasuktól Mécsesekkel, levéllel búcsúznak a 74-es troli sofőrjei az elhunyt törzsutasuktól

A mi szívünkben örökké a mindig mosolygós, önzetlen és jószívű hölgy marad, írják Eta néniről.

tegnap, 17:46

Megérkezett a havazás az országba szombat hajnalban, ami nem kímélte Budapestet sem. Az időkép vasárnap azt írta, a friss hóadatokat és előrejelzéseket figyelembe véve hétfőig az ország déli felén többfelé 15-20, néhol 20-25 centis hóréteg is kialakulhat.

Mohai Balázs, az MTI fotósa csinált néhány szép fotót a behavazódott Budapestről éjszaka, a levegőből. Kattintson a galériáért!

Eszter a Vörösmarty és Wesselényi sarkán fotózta szerda reggel ezt az autót. Én nézem egy ideje ezt a képet, és persze azt innen biztosan nem fogom tudni kitalálni, hogy mi vezethetett ide, de azért a kép üzenhet néhány dolgot.

A színválasztás: valamiért az az érzése az embernek, hogy ez nem véletlen. Nem az első szembejövő, vagy otthon elfekvőben lévő vödröt vitte oda az illető - már amennyiben szándékosságról van szó -, hanem a tökéletes híg szar színét. Ha egy bosszú az öntés oka, nem lehet tökéletesebb színt választani.

A szépen odahelyezett vödör, a festék egy helyre öntése: ha ez a rongálás szándékos volt, az egészen biztos, hogy az elkövető nem volt ideges. Egy higgadt úr, aki nem öntögette össze-vissza a festéket, az így, egy foltban is tökéletesen hatásos. És a vödörrel is visszafogottan bánt: azt szépen az autó mellé helyezte.

Hozzáteszem, ez a második pont arra is utalhat, hogy semmiféle szándékosság nem volt: valaki sétált a vödörrel az ölében, hívták telefonon, ahogy elővette, a vödör kicsúszott a kezéből, rá a Mondeo csomagtartójára, kész is volt a baj. És a vödörrel meg mit csináljon ezek után? Nyilván odateszi, ha a tulaj esetleg elolvasná a vödrön, hogy mivel lehet leoldani a festéket. 

És itt viszont már azt sem lehet kizárni, hogy maga az autótulajdonos volt a tettes. Be akarta tenni a csomagtartóba a megvásárolt festéket, és ez lett a vége.

A fotót készítő Eszter szerint vagy régóta húzódó, talán parkolóvita állhat a háttérben.

Ha valaki tudja, miről van szó, írja meg nekünk!

"A tegnap este Darwin-díjasa kétségtelenül az a suzukis fószer aki éjjel átjött a Népszigetre Óbudáról az északi vasúti híd járdáján!!! Majd nyomott egy ipszilont a Magdi anyus melletti lejárón, ez bicajjal is bravúr amúgy, majd Magdi anyus kocsmája mellett fennakadt a kis oszlopon, de megpróbált áttörni. Addig pörgette a motort, hogy a súrlódástól kigyulladt a gumi, a gumitól a kocsi... Alig bírták kimenteni... És állítólag nullát mutatott a szonda...Hősöm..."

- írja Facebookon olvasónk, László. És a történethez itt van három kép, szinte látjuk magunk előtt az egész jelenetet:

.

.

Rovatok