Index Vakbarát Hírportál

Német Tamás

RAJONGÓI OLDAL

Jakab Orbánnak: Vállalná a hazugságvizsgáló gépet Mészáros Lőrinc vagyonával kapcsolatban? Jakab Orbánnak: Vállalná a hazugságvizsgáló gépet Mészáros Lőrinc vagyonával kapcsolatban?

Több tiszteletet a kunoknak és a jászoknak – üzente Orbán a Türk Tanácsot kifogásolóknak.

tegnap, 17:09

Szabó Tímea az országgyűlési törvény szigorításáról: Akár a Duna szélére is állíthatnának minket Szabó Tímea az országgyűlési törvény szigorításáról: Akár a Duna szélére is állíthatnának minket

A képviselő elmondása szerint Hende Csaba egyenesen a Bibliával érvelt a szigor mellett.

tegnap, 14:15

Lemondásra szólították fel a két MSZP-s képviselőt, akik felrúgták az ellenzéki összefogást Lemondásra szólították fel a két MSZP-s képviselőt, akik felrúgták az ellenzéki összefogást

A szocialista képviselőkön kívül az összes XXII. kerületi ellenzéki képviselő aláírta a közleményt.

tegnap, 11:44

Dezső Károly önkormányzati képviselő volt fideszes színekben Komlón, ám az október 13-i választáson hiába indult újra, már nem jutott be. Az egész testületben bukta a Fidesz egyébként a többségét, a polgármesterséget azonban megszerezte. Ez változhat meg esetleg most vasárnap, mert egy szavazókörben megismétlik a választást.

Dezső Károly, volt fideszes önkormányzati képviselő a választási vereséget még úgy tűnt, jól viseli, szép posztban köszönte meg a szavazóknak és kívánt sok sikert a győztes képviselőknek, de jött november 7-e, és valami elszakadt nála, mutatott rá a Szabadpécs.

Facebook-aktivitásából látszik, egyre komolyabb posztokat osztott meg; egy visszafogott origós anyag a Putyin hátát simogató Gyurcsányról közmédiás Híradó-szemlében, aztán jöttek az igazi mélységek Dobrev Kláráról, Karácsony Gergelyről többek között a legendás ELÉG Facebook-csoportból, aztán egy sima vasárnapra kampányolós poszt után felrobbant a politikai kommunikáció baranyai atomerőműje, és ez ugrott ki belőle:

Igen, ennyi. Mindenféle kontextus nélkül, egy kép egy ellenzéki jelöltként képviselői mandátumot szerző emberről (Kispál László), aki ül egy padon, eszik, és hozzá a szikár lórúgás:

"A rohadék zabál."

PONT!!!

A poszt 7-i, nyilvános, több komment is van alatta, a képviselő pedig azóta is töretlenül posztolja a kormánysajtót. 

Orbán Viktort néhány kiabáló tüntető fogadta a Zeneakadémiánál, amikor távozott. Kommunistázták például, mire ő kedvesen integetett nekik.

Orbán kedvesen visszaintegetett a Zeneakadémia előtt kiabáló embereknek

Orbán nem telt ház előtt beszélt a Zeneakadémián

Valamiért nem nagyon volt telt ház a Zeneakadémián tartott október 23-ai megemlékezésen. Több sor is szinte teljesen üresen maradt még akkor is akkor, amikor a kormányfő állt a színpadon.

A termet még Orbán Viktor nagyjából tíz perces beszéde sem töltötte meg.

A nézőtéren egyébként ott volt Rónaszékiné Keresztes Mónika, Eperjes Károly, Nemcsák Károly, Dörner György, Bencsik András és Káel Csaba is.

Rovatok