Index Vakbarát Hírportál

Német Tamás

A kivitelező szerint nem miattuk használhatatlan a több mint 7 milliárdból épült II. kerületi uszoda főmedencéje A kivitelező szerint nem miattuk használhatatlan a több mint 7 milliárdból épült II. kerületi uszoda főmedencéje

A medence leengedésekor derült ki, hogy baj lehet a Gyarmati Dezső Uszoda szigetelésével. A vizsgálati idő alatt viszont javítás nincs.

3 órája

Bugár Béla abbahagyja az aktív politizálást Bugár Béla abbahagyja az aktív politizálást

A szlovákiai Most-Híd, szlovák-magyar vegyespárt alapító elnöke helyett új elnököt választott a párt.

tegnap, 16:46

Szijjártó elmondta, a Honvéd vendégeként nézte a zárt kapus meccset Dzsudzsákkal Szijjártó elmondta, a Honvéd vendégeként nézte a zárt kapus meccset Dzsudzsákkal

Az RTL kérdezte a külügyminisztert. Hogy a lelátón miért nem volt rajtuk maszk, arról nem esett szó.

május 27. 20:01

Valamilyen oknál fogva olyannyira keresztezte egymás útját két villamos Bukarestben, hogy konkrétan csattanás lett a vége. A szerdai balesetben hét ember megsérült, hármat közülük kórházba is kellett szállítani, írja a 24.hu. Az esetet vizsgálják.

A balesetről fedélzeti kamerás videó is készült, a csattanás 1:17-nél látható:

Ciprus ingyenes koronavírus-kezeléssel és ellátással csalogatja a turistákat: kormánya ígérete szerint, aki szigetországi nyaralása alatt fertőződik meg a kórokozóval, annak és családjának állja vakációja és gyógyítása összes költségét, írja az MTI. A tájékoztatás szerint az érintettnek csupán a taxiköltséget kell kifizetnie és hazarepülése árát. Az esetleges külföldi fertőzötteket 100 ágyas kórház várja, melyben csakis ők lesznek, ciprusi betegek nem. Családtagjaik számára 500 szobás "karanténszállodát" alakítanak ki. További részletek itt.

A favipiravir összetevőjű gyógyszerből száz ember fog kapni ellenőrzött körülmények között.

 

Rovatok