Index Vakbarát Hírportál

Német Tamás

RAJONGÓI OLDAL

Szétfotosoppolta, eltorzította az ellenzéki jelöltek arcát a bajai önkormányzati lap Szétfotosoppolta, eltorzította az ellenzéki jelöltek arcát a bajai önkormányzati lap

Hol vannak ehhez képest a motorcsónakos bohócok?

6 órája

Orbán szerint megszűnt Magyarországon a baloldali médiatúlsúly Orbán szerint megszűnt Magyarországon a baloldali médiatúlsúly

Rómáig kellett repülnie, hogy megtudjuk tőle.

szeptember 21. 20:05

Magyar Narancs: 8,5 év börtönt kér az ügyészség a fideszes Simonkára Magyar Narancs: 8,5 év börtönt kér az ügyészség a fideszes Simonkára

A költségvetési csalással vádolt politikusra teljes vagyonelkobzást is kértek a lap információi szerint.

szeptember 19. 20:46

Karácsony Gergely vasárnap a TRIP hajón tartja programbemutatóját, amit a mostanra már szokásosnak nevezhető cirkuszos preformansszal próbáltak megzavarni.

A poszt címében minden benne van, itt nézhetik meg a videót, alatta pedig egy idevágó idézetet olvashatnak egyenesen Deutsch Tamástól péntek estéről:

Bohóchajó a Dunán

"Gyűlölködő emberrel a legnehezebb beszélni (...) egy dolog, ami a higgadt, nyugodt érveléssel előbb-utóbb elpárolog. Ma a törekvés az alapvetően az, hogy ezt a nyugalmunkat veszítsük el. Buta provokációknak, hihetetlen indulatoktól vezérelt gyűlöleteknek legyünk céltáblái" (Deutsch Tamás, 2019.09.20.)

Belvárosi Családi Pikniket tartottak szombaton az V. kerületben, volt rengeteg gyerekprogram, koncert és kézműves foglalkozás. És amúgy mellesleg választási kampány is van.

Éppen Tutu bohóc műsorát nézték a gyerekek, amikor is egy szülő helyszíni beszámolója szerint egy kis meglepetés szakította meg a műsort:

Az V. kerületi KDNP-s alpolgármester, aki egyben a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje a Belváros 2. választókerületében, egyszer csak ingyen fánkot kezdett osztani a gyerekeknek.

"Igen, fánkot hoztam" - mondta a politikus mikrofonba a gyerekeknek.

Nyilván a képek alapján már nem kérdés, de azért legyen meg, hogy a Jeneiné Rubovszky Csilla által osztogatott fánkok:

Vajna Timi fánkozójának pultjáról kerültek a gyerekek kezébe.

Az alapvető jogok biztosa idén év elején is azt kérte a politikusoktól, hogy a gyerekek ne legyenek a pártpolitika díszletei, eszközei. 

És ez fokozható.

Bizony.

Rovatok