Index Vakbarát Hírportál

Németh Sz. Péter

Milyen az Index-olvasó? Milyen az Index-olvasó?

Az Index születésnapi bulijában egy csomó embertől megkérdeztük, hogy ki ő és mit olvas az Indexen. És sajnos szóvicceket is kértünk tőlük.

május 24. 19:33

A lakótelep néha westernfilmmé változott A lakótelep néha westernfilmmé változott

Prieger Zsolt, az Anima Sound System alapítója vezetett minket körbe szülővárosában, Szombathelyen, ahol többek között világgá menésekről, indiánozásokról és fociról mesélt. „Az én városom”, második rész.

május 15. 18:31

A levegőből is bemutatjuk az Ultrabalaton gyönyörű tájait A levegőből is bemutatjuk az Ultrabalaton gyönyörű tájait

Drónnal is követtük a Balatont megkerülő futóversenyt az északi part egy részén.

május 12. 10:03

De szerencsére már ereje teljében várja a váltást!

Hajrá Szabi és az ikrek!

Írnék még ide valami vicceset, de igazából eléggé felesleges ehhez bármit is hozzáfűzni. Pigcasso egyébként egy menhelyen él és alkot a Dél-afrikai Köztársaságban, és 2016-ban mentették meg egy vágóhídról, és természetesen facebook oldala is van, műveit pedig az orrlenyomatával írja alá!

Szalay Zoltán Latinovits Zoltántól, Presser Gáboron át, Gobbi Hildáig számos kiváló művész portréját készítette el. Ezer meg ezer esemény mellett ott volt az 1962-es Világ Ifjúsági Találkozón Helsinkiben, a budapesti repülőtéren, amikor Hargitay Miklós, az 1955-ös Mr. Universe hosszú idő után először ölelte át édesanyját (a kor amerikai szexszimbólumával, Jayne Mansfielddel együtt), vagy épp amikor Orbán Viktor dedikált a 2001-es könyvhéten a Vörösmarty téren

- írtuk róla a 80. születésnapjára készült Nagyképünkben.

A mostani kiállítás anyagát Alföldi Róbert nyitja meg február 25-én este 6-kor, és annak anyagát is ő válogatta a 2004 májusában megjelent (Magyarország Európai Uniós csatlakozására időzített) Ilyenek voltunk, Magyarország elmúlt ötven éve című magyar, angol, német nyelvű albumból. Az album néhány példánya, kedvezményesen megvásárolható a kiállítás megnyitóján. Az ingyen kiállítás április 30-ig látogatható.

Rovatok