Index Vakbarát Hírportál

Németh Sz. Péter

Életemben nem fotóztam, de gondoltam, csak elkattingatom a gépet Életemben nem fotóztam, de gondoltam, csak elkattingatom a gépet

A hajléktalanok olyan arcát látják Budapestnek, amit a többség nem is ismer. Most fényképezőgépet és kiállítási lehetőséget kaptak, hogy megmutassák.

szeptember 16. 14:13

Boszorkányszigeten talál nyugalmat a Z generációs remete Boszorkányszigeten talál nyugalmat a Z generációs remete

Szorongásból táplálkozó, újhullámos rapet csinál, lejött a Snapchatről, és azt mondja, az ő Szegede csupa magányos helyből áll. "Az én városom", ötödik rész, Gyuris Bence.

szeptember 7. 19:03

Ahol felnőttünk, száznál is több kocsma működött egyszerre Ahol felnőttünk, száznál is több kocsma működött egyszerre

Ma már hiába keressük azt a bizonyos gombás szökőkutat Ajkán, ahol a 30Y több tagja is élt. A zenekar dobosa, Beck Zaza vezette körbe az Indexet a gyárvárosban, ami mellett elment a világ. „Az én városom”, negyedik rész.

július 31. 15:31

Noha a pesti alsó rakparton rengetegen várakoznak a kiemelésre, sokan különböző eszközökkel vagy akár kempingszékkel felkészülve mentek ki a Képviselői Irodaház oldalába, a budai oldalra ez nem jellemző. Egy, csak egy érdeklődő van a vidéken, ő viszont távcsővel felszerelkezve szemléli az eseményeket.

Úgy tűnik, immár hagyománnyá vált, hogy Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár mindig egy újabb fideszes fülbevalóval lep meg minket az eredményvárókon.

A tavaly április 8-i eredményvárón ezt a darabot viselte:

Rovatok