Index Vakbarát Hírportál

Németh Sz. Péter

Ahol felnőttünk, száznál is több kocsma működött egyszerre Ahol felnőttünk, száznál is több kocsma működött egyszerre

Ma már hiába keressük azt a bizonyos gombás szökőkutat Ajkán, ahol a 30Y több tagja is élt. A zenekar dobosa, Beck Zaza vezette körbe az Indexet a gyárvárosban, ami mellett elment a világ. „Az én városom”, negyedik rész.

július 31. 15:31

Az elvtársak úgy döntöttek, faszán ideteszik ezt az erőművet Az elvtársak úgy döntöttek, faszán ideteszik ezt az erőművet

A rejtélyes barlang a sátánistákkal. Hajnali buszozások a Készenléti lakótelepre, ruszki ház a szomszédban, diszkók az Alagsorban zöld Maliziával. Elvtársak a hűtővízben, istenhit, Kádár-hit. Én városom: Likó Marcell és Várpalota.

július 15. 20:26

Ennyi volt, elég volt - rendszerváltás 30 év távlatából Ennyi volt, elég volt - rendszerváltás 30 év távlatából

Bánkuti András fotós ott volt, amikor újratemették Nagy Imrét, de akkor is, amikor Romániában forradalom dúlt. Új kiállítása az évfordulókról szól.

július 12. 19:39

Noha a pesti alsó rakparton rengetegen várakoznak a kiemelésre, sokan különböző eszközökkel vagy akár kempingszékkel felkészülve mentek ki a Képviselői Irodaház oldalába, a budai oldalra ez nem jellemző. Egy, csak egy érdeklődő van a vidéken, ő viszont távcsővel felszerelkezve szemléli az eseményeket.

Úgy tűnik, immár hagyománnyá vált, hogy Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár mindig egy újabb fideszes fülbevalóval lep meg minket az eredményvárókon.

A tavaly április 8-i eredményvárón ezt a darabot viselte:

Rovatok