Index Vakbarát Hírportál

Pándi Balázs

Pándi Balázs

szerkesztő-riporter Videó

666?666

"Aki a kormányt támadja, a hazát támadja?"666

Dúró Dóra nem adja vissza a mandátumát Dúró Dóra nem adja vissza a mandátumát

Függetlenként, de a Mi Hazánk Mozgalom tagjaként folytatja az országgyűlési munkát.

3 órája

Csak addig akarta ellopni a kocsit, amíg eláll az eső Csak addig akarta ellopni a kocsit, amíg eláll az eső

Végül berepült vele egy kerítésen

4 órája

17 ember halt meg egy venezuelai klubban kitört pánikban

A tanév végét ünnepelték közel 500-an, amikor egy verekedésnél valaki könnygázt fújt a tömegbe.

június 16. 18:56

Alig másfél éve adta utolsó koncertjét a Black Sabbath, amiről mi is írtunk, ahogyan a búcsúturné budapesti állomásáról is. A 2018-as Kerrang díjátadón az alapító gitáros  Tony Iommi-val készített interjúból kiderül, hogy könnyen lehet, hogy 2022-ben összeállnak még egy koncertre, mégpedig a Birminghamben esedékes Nemzetközösségi játékok nyitóünnepségén. Bár a bőgős Geezer Butler szándéka nem tiszta, de Ozzy Osbourne már korábban is elképzelhetőnek tartotta, hogy nem zárkóznak majd el egy-egy kivételes fellépéstől. Persze mindezt azután, hogy végzett a nemrég indult, és 2 évesre tervezett szóló búcsúturnéjával. 

Iommi bejelentése azért is fontos, mert egészségügyi állapota miatt már nehezen viseli a hosszabb utakat, és többek között ezért is döntöttek amellett, hogy 49 év után elbúcsúznak a rajongóktól. Iommi a csütörtökön adott interjúban arról beszél, hogy azóta sok időt tölt jótékonysági szervezetek támogatásával, de felszabadulva a turnézás alóli kötelezettségek alól újra elkezdett dalokat írni, aminek még nem tudja a sorsát. 

Bármi is történjen, a további fejleményekig hallgassuk meg a világ legjobb számát, abból baj nem lehet:

A zérónál is zéróbb, teljesen átlátszó kólát dobott piacra Japánban a Coca-Cola, ami minden közértből, és a legtöbb - három méterenként ledobott - italautomatából is könnyen beszerezhető.
Egy távoli ismerősöm mesélte, hogy egyszer LSD hatása alatt próbált fogat mosni. Nagyjából olyan meglepett fejet vágott a szemléltetésnél, mint amilyet én, amikor beleittam ebbe az enyhén citrusos, de egyébként teljesen a Coca-Colára hajazó italba. 

Az alábbi videó alapján azt kell mondanunk, hogy SAJNOS nem, szimplán egy hibátlan mashup videó bukkant fel, amiben a Slayertől a Seasons in the Abyss keveredik a Wham klasszikus Careless Whisperjével. Amennyiben mégis megtörténne a Slayer búcsúturnéja után, a tengernyi idővel sáfárkodó Tom Araya és a Wham! találkozása, reméljük Sergio Flores, azaz Sexy Sax Man nem marad ki a buliból! 

Rovatok