Index Vakbarát Hírportál

Pintér Luca

pl
Lackner Csaba vagyona öröklésből, hitelből és családi segítségből jött össze Lackner Csaba vagyona öröklésből, hitelből és családi segítségből jött össze

A kispesti képviselő állítja, így futotta családi házra, Škoda terepjáróra.

május 28. 12:46

Kétszázezer forintos bírságot kaptak ott, ahol nem is voltak Kétszázezer forintos bírságot kaptak ott, ahol nem is voltak

A kijárási korlátozás megszegése miatt büntettek meg a rendőrök három fiatalt. Ők azt állítják, nem is jártak ott, amire a rendőrség hivatkozik.

május 28. 12:13

Iskolaőrségeket hoznak létre Iskolaőrségeket hoznak létre

A rendelkezés 500 iskolát érint majd. A kormány szerint ugyanis egyes térségekben fennáll a tanárok veszélyeztetettsége.

május 28. 11:38

A Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet szerint pénteken új szakaszba lépnek a fővárosi védelmi intézkedések. Ennek köszönhetően – ahogy, azt már tegnap belengették – május 29-től a vendéglátóhelyek belső, zárt részei is megnyithatnak, de a dolgozóknak kötelező lesz szájmaszkot viselni, és a védőtávolság betartására is ügyelniük kell.

Az Egyesült Államokban szerdán éjjel már meghaladta a százezret a koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma.

A baltimore-i Johns Hopkins Egyetem helyi idő szerinti szerda esti adatai szerint az Egyesült Államokban immár

100 EZER 411 EMBER HALT MEG A KORONAVÍRUS MIATT.

A járvány mind az 50 tagállamban szedett halálos áldozatot, az elhunytak 80 százaléka 65 éven feletti volt, írja az MTI.

Szigorú óvintézkedések mellett nyithatnak újra a szállodák, a fitnesztermek és a fürdők pénteken Ausztriában, írja az MTI.

Rovatok