Index Vakbarát Hírportál

Presinszky Judit

BESZTOF
Orbán: A futball mindig vigasz és elégtétel volt a magyar embernek Orbán: A futball mindig vigasz és elégtétel volt a magyar embernek

Öntött is bele pár milliárdot. Most kiadtak Felcsúton egy tanulmánykötetet a fociról, ami máris egyetemi tankkönyv lett.

tegnap, 14:06

Élő adásban lőtték meg a rendőrök paprikatölténnyel a riportert Amerikában Élő adásban lőtték meg a rendőrök paprikatölténnyel a riportert Amerikában

A tüntetésekről tudósított, amik a fekete George Floyd elleni rendőri túlkapások miatt indultak.

tegnap, 12:53

Ha Gary Barlowon és Robbie Williamsen kívül tudja a Take That másik két énekesének a nevét, akkor ön már biztosan örülni fog ennek a fél órás videónak.

Ebben ugyanis a volt banda összeállt egy kis közös virtuális koncertre, ki-ki a saját otthonából. Robbie Williams ugyan elkésett (?), de mivel a bandának úgyis van néhány száma nélküle, így nagyobb fennakadást nem okozott a dolog.

 

Ölelkezés maszk nélkül.

Így lehet összefoglalni a miniszterelnök új fotóját. Sehol a másfél méter, sehol egy védőmaszk, bár a veszélyhelyzet hivatalosan még mindig tart.

 

Július 1-jén osztja ki a kormány azt a bruttó 500 ezer forintos egyszeri juttatást azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik aktívan részt vettek a járvány elleni küzdelemben. Ez 160 ezer embert érint, és összesen 92 milliárd forintot, mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere egy alákérdezős interjúban.

A járványügyi összefogásban „a magvat, a kristályosodási pontot” az egészségügyi dolgozók jelentették, indokolta mindezt Kásler. 

A juttatást egyébként még Orbán Viktor jelentette be március elején a szokásos Kossuth rádiós interjújában, majd másnap Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter mondta, hogy mindenki, még a technikai személyzet is megkapja ezt a pénzt (bár ezt Kásler a mostani interjújában nem részletezte)

Rovatok