Index Vakbarát Hírportál

Ráti József

Luka Modric, aki legyőzte Ronaldót és Messit Luka Modric, aki legyőzte Ronaldót és Messit

Horvát középpályás törte meg a két szupersztár uralmát a futball egyéni díjaiban.

tegnap, 21:57

Ibrahimovic visszatérhet Európába Ibrahimovic visszatérhet Európába

Nevelőegyesülete hozná vissza a svéd klasszist.

tegnap, 08:53

Ronaldinhót másolta, majd lenyűgözte Pelét Ronaldinhót másolta, majd lenyűgözte Pelét

2011-ben bemutatta az év trükkjét, később Pelé avatta a legjobb freestyle-ossá. Idén vb-ezüstöt nyert. Pedig Kvárta Mátyás csak villogni akart a haveroknak.

szeptember 23. 15:17

Carlo Pedersoli Jr. egy első menetes KO-val kapott ki a UFC Sao Pauló-i gáláján a brazil Alex Oliveirával szemben. Bud Spencer unokája csak 39 másodpercig bírta:

 

A váltósúlyú Carlo Pedersoli Jr. 2014 óta számít profi MMA-harcosnak, 11 győzelem mellett két veresége van. Bud Spencert viszont egyik filmjében sem verték meg, csak szólok. És ha már Brazília:

 

Rihannát 2008-ban nevezték ki Barbados egyik kulturális nagykövetének, most pedig kvázi előléptették: immáron ő a szigetország  rendkívüli és meghatalmazott nagykövete.

Oktatási, idegenforgalmi és befektetési ügyekben képviseli majd a Kis-Antillákhoz tartozó szigetet.

Mia Amor Mottley miniszterelnök szerint Rihanna kreativitása és üzleti érzéke figyelemre méltó, éppen ezért gondoltak arra, hogy határozottabb szerepet adjanak neki.

(MTI)

Sebastian Vettel 341 körön keresztül volt az élen idén. Ez 42 körrel több, mint amivel Lewis Hamilton büszkélkedhet, mégis 40 pontos lemaradása van a világbajnoki pontversenyben. Egy újabb adat, ami megmutatja, milyen sokat hibázik a német:

 

A legjobb példa erre az idei Német Nagydíj, ahol Vettel szinte végig vezetett, majd egy amatőr hiba miatt nullázott, Hamilton pedig megnyerte a versenyt. Csak ezzel az egy versennyel 32 pontot dobott el: 25 a győzelemért, illetve az a hét pont, amit Hamiltontól vett volna még el, ha a brit a második helyen ér célba.

Rovatok