Index Vakbarát Hírportál

Rovó Attila

Így kúszott végig a járvány a fővároson és a megyékben Így kúszott végig a járvány a fővároson és a megyékben

Hipnotizáló animációban száguldanak a lakosságarányos fertőzést mutató oszlopok. Tanulságokkal.

május 27. 14:36

Megőrül a világ a lakatlan szigeten 15 hónapot eltöltő srácok sztorijáért Megőrül a világ a lakatlan szigeten 15 hónapot eltöltő srácok sztorijáért

1966-ban hat tongai fiú kalandvágyból kihajózott. Hajótörés lett a vége, egy sziklás szigeten kellett túlélniük 15 hónapig, ausztrál hajós talált rájuk. Egy történész most előásta az "igazi Legyek ura" történetét, a cikket milliók olvasták, producerek, rendezők csapnának le a jogokra. A polinézek kiborultak, hogy megint a gyarmatosítók szemszöge érvényesül.

május 22. 21:10

Az ilyen képsorozatoktól tiltották el az Indexet Az ilyen képsorozatoktól tiltották el az Indexet

Minden elismerésünk azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik a járvány frontvonalában küzdenek. Róluk készített portrékat az MTI, de az örömünk – tőlük függetlenül – mégsem felhőtlen.

május 22. 17:26

Kásler Miklós Emmi-miniszter a Demokratának adott egy alákérdezős interjút, amiben úgy fogalmazott, hogy soha nem hangzott el olyan utasítás, hogy ágyakat ki kell üríteni a kórházakban. Részletek alább

Eddig nem állapított meg jogsérelmet, a korlátozásokkal sincs baja, kórházi hazaküldések miatt sem kapott panaszt érintettől. Részletek itt.

A százévevs Tom Moore kapitány a járókeretével sétált száz kört a kertjében, 1000 font volt a célja, de 33 milliót gyűjtött. Soron kívül terjesztették fel a címre. Részletek.

Rovatok