Index Vakbarát Hírportál

Rovó Attila

Kampányban gyorsan felfesti a zebrát az önkormányzat, főleg, ha egy momentumos előtte odafestett egy sajátot Kampányban gyorsan felfesti a zebrát az önkormányzat, főleg, ha egy momentumos előtte odafestett egy sajátot

Budakeszin egy ellenzéki jelölt akciózott az iskolánál, 2 nap múlva már ott volt a hivatalos zebra.

tegnap, 17:24

A rendőrség rágyúrt a horrorkaravánokra A rendőrség rágyúrt a horrorkaravánokra

Sorjáznak a fogások a rendőrség honlapján, csak Pest Megyében egy hónap alatt 74 szerelvényt állítottak meg,

tegnap, 16:31

Az FBI segítségével fogtak el Budapesten két külföldi csalót, akik dollármilliókkal verték át az embereket Az FBI segítségével fogtak el Budapesten két külföldi csalót, akik dollármilliókkal verték át az embereket

Mindketten amerikaiaktól csaltak ki pénzt befektetések ígéretével. 150 millió dolláros illegális bizniszt csináltak vele.

tegnap, 09:15

A nap legabszurdabb percei voltak, amikor Tarlós István faültetéses sajtótájékoztatójára odament a párbeszédes Tordai Bence, hogy a Karácsony–Tarlós vitáról kérdezgesse őt, mire Tarlós megafonnal beszélt az arcába.

Ha még nem látta, nézze meg a videót a fenti linken, aztán megszavazhatja, mit gondol az eseményről, igyekeztünk többféle olvasatot is találni a történteknek, hogy a legszimpatikusabbat választhassa ki:

Szerintem

 • 5733
  Tordai nyerte minden pillanatát, Tarlós soha nem tűnt még ennyire ideggyengének
 • 2712
  Tarlós nyerte minden pillanatát, egy erőskezű politikus képét mutatta, akivel nem lehet szórakozni
 • 1954
  Az elején Tordai állt nyerésre, de Tarlós ott megnyerte, amikor elkezdte kérdezgetni, hogy miért nem Karácsony jött el személyesen
 • 1277
  Tarlós volt fölényben, de a szellemifogyatékosozással elrontotta az egészet, Tordai győzött

A poszt 1800 reakciónál, 400 kommentnél tart, és rengeteg támogató véleményt kapott az ápolóként dolgozó nő. Volt, aki azt írta, hogy ha nem lett volna seggfej a fickó, akkor sem lett volna kötelessége odaadni a veséjét neki. A nő most azt tervezi, hogy valaki másnak adja a szervet.

Szavazzon!

 • 4831
  Teljesen rendben van, így legalább egy arra érdemesebb ember kapja
 • 781
  Mégiscsak a nagyapja volt, igazán odaadhatta volna neki

Ahogy így rákerestünk, a helyi médiában már végigfutott a hír, de az országos áttörést most az ATV híradója hozta el: Nyírturán egy férfi elment betörni, de megzavarták, elkezdett menekülni, mire kiesett a zsebéből a mobil.

A rendőröknek nem volt sok dolguk az üggyel, a mobilon rögtön a tulajdonos-elkövető Facebook-profilja jött szembe. Nem sokkal később őrizetbe vették a gyanúsítottat, gyorsított eljárásban fél év letöltendő börtönre ítélték. További részletek a videóban.

 

Rovatok