Index Vakbarát Hírportál

Sajó Dávid

Az ottnem egy kereszt

hanem egyporoltótartó

Ez nem rémálomburger, csak zöld apátia Ez nem rémálomburger, csak zöld apátia

Kipróbáltuk a Burger King zöld hamburgerét, amitől egy kutatás szerint rémálmai lesznek az embernek. Egészen más élettani hatást tapasztaltunk.

tegnap, 11:27

Minden harmadik gyerek szegénységben él Magyarországon Minden harmadik gyerek szegénységben él Magyarországon

Az Európai Unió szerint csak Romániában, Bulgáriában és Görögországban rosszabb a helyzet a tagállamok közül.

október 17. 19:23

A fejlett országokban a gyerekek majdnem fele házasságon kívül születik A fejlett országokban a gyerekek majdnem fele házasságon kívül születik

Egyedül Oroszországban látszik csökkenő tendencia.

október 17. 18:54

A rendőrség nyomoz annak az amerikai középiskolásnak az ügyében, aki az osztálytársai tudta nélkül olyan sütiket osztogatott, amelyekbe belesütötte a nagyanyja hamvait is.

A lány két héttel később árulta el egy osztálytársának, hogy a többiek nem csak a sütiből, hanem a nagymamájából is kaptak egy falatot, később pedig ezt közölte az osztályával. (BBC)

Most kedden kötött egymással házasságot Norah és Malcolm Yates 30 év kapcsolat után. Az eset különlegessége, hogy Norah 100, Malcolm pedig 74 éves.

A BBC cikkéből kiderül, hogy Norah már kétszer elvált, végül harmadjára találta meg magának az igazit Malcolm személyében.

A pár az esküvőn az ABBA-tól a Dancing Queen c. számra vonult be, és a hölgy arra a kérdésre, hogy megérte-e ennyi évet várni az esküvőre, azt válaszolta, hogy

Hát persze. Még többet is várnék, ha kell.

Feladta magát Francisco Tejón, ismertebb nevén Isco, Spanyolország egyik legkeresettebb drogbárója. A Marokkóból Dél-Spanyolországba tartó hasisellátásért felelős Castana-klán fejét 2016 óta kőrözték, de végül úgy bukott le, hogy egy spanyol énekes videóklipjében játszotta a jampecet.

A videóklipet azóta már eltávolították a Youtube-ról, de jó alapot szolgált ahhoz a rendőrségnek, hogy a rajtuk nevető Iscónak a nyomába eredjenek úgy, hogy végül kénytelen legyen Gibraltár határában feladni magát a rendőrségen. (BBC)

Rovatok