Index Vakbarát Hírportál

Sajó Dávid

Az ottnem egy kereszt

hanem egyporoltótartó

Tálibok vadásznak Orlando Bloomra és Clint Eastwood fiára Tálibok vadásznak Orlando Bloomra és Clint Eastwood fiára

Az egyik legvéresebb afgán összecsapásból készült The Outpost júliusban jelenik meg.

május 22. 13:07

Remake-et kaphat a Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se! Remake-et kaphat a Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se!

A remake egy afroamerikai család szemszögéből meséli újra a történetet.

május 22. 11:18

Három pályázat kiírása is átkerült Demeter Szilárdékhoz Három pályázat kiírása is átkerült Demeter Szilárdékhoz

És az ezzel járó 59 millió forint is a PIM-é lesz a MANK helyett.

május 22. 10:19

Remélhetőleg most már tényleg vége az összes karanténkoncertnek, karanténdalnak és karanténbárminek, és minden mehet úgy, mint előtte, de addig még itt van az I Wanna Go Outside c. szám Snoop Doggtól. Igen, a dal arról szól, hogy most már rohadtul ki akar menni a szabadba, hogy valami szórakoztatót csinálhasson.

 

Azok után, hogy a Spotify megvásárolta a leginkább a podcastjeiről ismert Ringer médiavállalkozást, most a műfaj talán legnépszerűbb emberével is exkluzív szerződést kötött a streamingcég.

Joe Rogan Twitteren jelentette be, hogy a Joe Rogan Experience összes adása szeptember 1-jén érkezik Spotifyra, és 2020 végére már csak itt lesznek elérhetők az adások.

Rogan műsora egyébként havonta 190 millió letöltést generál,

ennek ellenére nem volt elérhető a Spotifyon. Korábban kritizálta is a céget azért, hogy miért rakná fel hozzájuk az összes adását, ha cserébe semmit sem kap.

Rogan műsora évek óta toplistás a podcastek számára fontos felületnek számító Apple rendszerében, és a Forbes szerint évi 30 millió dollárt csinál a műsorával. Az egyik legemlékezetesebb adásában Elon Musk rágyújtott egy spanglira. (TheWrap)

Két hónap után kezd el visszatérni az élet Malájziában, és több helyen csak most veszik észre, milyen károkkal járt, hogy hónapokon át ki volt kapcsolva a légkondi az üzletekben, és minden zárva volt.

Malájzia több pontján is azt vették észre, hogy penészedni kezdett a bőr.

Ipoh városának egyik mozijában penészedtek be nagyon csúnyán a székek, Borneo egyik szigetén pedig egy luxus-bőrtáskákat és -cipőket áruló üzletnek kell kidobnia a készlete nagy részét, mert bepenészedett mindenhol a bőr.

 

 (Daily Mail)

Rovatok