Index Vakbarát Hírportál

Sajó Dávid

újságíró Politika

Az ottnem egy kereszt

hanem egyporoltótartó

Elaléltak a tinilányok Shawn Mendestől Elaléltak a tinilányok Shawn Mendestől

A még mindig csak 20 éves énekes telt házra pakolta a Szigetet. MØ energikus volt, Little Dragon uncsi, Chat Faker izgalmas. Sziget, hétfő.

7 órája

Dua Lipáról senki sem tudta levenni a szemét Dua Lipáról senki sem tudta levenni a szemét

Liam Gallagher 35 fokban is nagykabátban lépett fel Oasis-dalokkal, majd a King Gizzard & the Lizard Wizard mutatta meg, hogy milyen a pszichedelikus zene 2018-ban. Sziget, 5. nap.

tegnap, 12:24

Kockáztattunk, és úgy néz ki, bejött: a Sziget nyereségesebb lehet, mint tavaly Kockáztattunk, és úgy néz ki, bejött: a Sziget nyereségesebb lehet, mint tavaly

Kádár Tamással, a Sziget főszervezőjével beszélgettünk arról, hogy mennyire változtatták meg a fesztivál sorsát az amerikai befektetők, és hogy tényleg tele lesz-e világsztárokkal ezentúl a Sziget.

augusztus 11. 15:59

Biztos sokan vannak, akik emlékeznek a RollerCoaster Tycoonra, az egyik legjobb kis menedzselős játékra, amelyben egy vidámparkot kell vezetnünk. A többség nyilván azért játszik még ma is vele, mert állati jó szórakozás valószínűtlenül grandiózus hullámvasutakat építeni, vagy éppen azt nézni, hogy okoz tömegbalesetet a játékban egy-egy merészebb kanyar.

LordMartel azonban nem is ilyen csávó, neki ennél sokkal több kellett, és létrehozott a játékon belül egy működő számológépet, amellyel összeadni vagy szorozni lehet egy számjegyű számokat a játékon belül.

Őszintén szólva én saját magam alig értem az egész koncepciót, de LordMartel csinált egy videót és pár magyarázó képet is azoknak, akik hozzám hasonlóak hülyék ehhez, illetve letölthetővé tette a mentést is. (Kotaku)

Most, hogy LeBron James nyugatra igazolt, keleten a Boston Celtics vált az egyik legerősebb csapattá, de persze majd csak ősztől derül ki minden, amikor elstartolt az új NBA-szezon. Addig a játékosok vagy a nyári ligában készülnek, vagy éppen jótékonysági eseményen vesznek részt, mint Jayson Tatum és Kyrie Irving.

Az ember azt gondolná, hogy egy rakás kisgyerekkel kicsit megengedőbbek az NBA-sztárok, de mint a videón is látható, Tatum és Irving akkora szemétládák, hogy simán hülyére alázzák még a legkisebbeket is.

Rovatok