Index Vakbarát Hírportál

Sajó Dávid

Az ottnem egy kereszt

hanem egyporoltótartó

Sárkányokkal tették még veszélyesebbé a Trónok harca-társasjátékot Sárkányokkal tették még veszélyesebbé a Trónok harca-társasjátékot

Kipróbáltuk az új kiegészítőt, amelyben elfoglalhatjuk Westerost a Targaryenekkel.

10 órája

A Backstreet Boys telefonált, hogy még nincs vége a '90-es éveknek A Backstreet Boys telefonált, hogy még nincs vége a '90-es éveknek

Telt házas koncertet adott a világ legismertebb fiúcsapata Budapesten. Mi pedig megnéztük, hogy mit akar még tőlünk a '90-es évek.

tegnap, 08:11

Megszabadult a Moncsicsi Jézus szellemétől a félrerestaurált spanyol szobor Megszabadult a Moncsicsi Jézus szellemétől a félrerestaurált spanyol szobor

Több mint 10 millió forintba került, de sikeresen helyreállították a jószándékból elfuserált 500 éves Szent György-szobrot Spanyolországban.

tegnap, 05:26

Paszkalisz Teotokisz egy olyan őrült, aki metálzenekarok teljes életművét képes pár perces videókba sűríteni, és ezt tette most a Rammsteinnel is. Konkrétan 8 percbe belezsúfolta a német zenekar mind a 80 (!) számát, ami önmagában óriási bravúr.

No. 9 Iowa Whiskey néven saját márkás viszkit dob a piacra a Slipknot, írja a CoS. A névválasztás sem véletlen, hiszen a zenekar iowai gyökerű, ahogy az italt készítő Cedar Ridge szeszfőzde is.

A viszki hivatalosan augusztus 10-től lesz elérhető az amerikai boltokban, vagyis egy nappal azután, hogy megjelenik a legújabb nagylemezük. A hírek szerint a zenekar amerikai turnéján is meg lehet vásárolni majd a viszkit, viszont arra nincs esély, hogy a Slipknot szerdai voltos fellépésén lehessen venni belőle Sopronban.

A 45%-os verziót 40 dollárért számítják majd, de készül 50%-os is 70 dollárért.

2021-ben érkezik a mozikba a Space Jam 2, amelynek korunk Michael Jordanje, LeBron James lesz a főszereplője, és a Fekete Párducot is rendező Ryan Coogler a producere. Nemrég olyan pletykák láttak napvilágot, hogy James mellett felbukkan még a filmben

  • Damian Lillard (Portland Trail Blazers)
  • Klay Thompson (Golden State Warriors)
  • egy csomó női kosaras (Diana Taurasi, Chiney és Nneka Ogwumike)
  • illetve James friss csapattársa, Anthony Davis (Los Angeles Lakers).

A New York Times cikkéből az is kiderül, hogy James és Coogler megkeresték a hatszoros allstar Steph Curryt is, azonban az NBA egyik legjobb irányítója nemet mondott. Curry saját bevallása szerint kizárólag azért nem vállalta a szereplést, mert éppen nem ér rá a forgatás idején, pedig nagyon jó a kapcsolata Cooglerrel, aki oaklandiként fanatikus szurkolója a Golden State Warriorsnak, ahol Curry is játszik. 

Rovatok