Index Vakbarát Hírportál

Simor Dániel

Az elárasztott Velencében szelfiznek a turisták Az elárasztott Velencében szelfiznek a turisták

Az olaszországi Velencében 1966 óta nem volt olyan magas a víz, mint a héten. Pénteken rengeteget forgattunk a városban, egy no komment videóba összeraktuk a legjobb képeket.

november 17. 14:29

Bejártuk az elárasztott Velencét Bejártuk az elárasztott Velencét

Néha térdig, néha derékig vízben áll a világ egyik legkülönlegesebb városa, mi pedig megnéztük, hogy most milyen az élet. Az áradásokra lenne megoldás, de azt inkább ellopják a politikusok.

november 16. 09:13

A saját haver kevésbé zavarja az ellenzéket A saját haver kevésbé zavarja az ellenzéket

Persze nem mindenki örül Czeglédy Csaba önkormányzati szerződéseinek, még a pártokon belül sincs teljes egyetértés.

november 11. 19:26

A IX. kerületben a független Baranyi Krisztina 57 százalékkal, nagy arányban legyőzte a fideszes Bácskai Jánost. Az eredményvárón az új polgármesterrel interjúztunk:

Baranyi Krisztina: Rég éreztem ilyen jól magam, ez a civilek diadala

Orbán Viktor feleségével Lévai, Anikóval szavazott a XII. kerületben, utána pedig igyekezett válaszolni az újságírók kérdéseire. A miniszterelnök azt ígérte, hétfőn elmondja a véleményét a szexbotrányba keveredett Borkai Zsoltról.

Miniszterelnök úr, mit gondol a Borkai-ügyről?

Csodálatos, a legszebb Monthy Pythonos időket idéző jelenetet rögzített a Channel 4 kamerája kedden a brit Konzervatív párt konferenciájára érkező Boris Johnsonról - írta a Guardian.Johnson egyik figyelmes asszisztense kávéval készült, amit azonban a kor követelményeitől eltérően, botor módon, egyszer használatos pohárban szolgál fel a részére. Johnsonnak megköszönni is alig van ideje, mivel egy másik asszisztens azzal a lendülettel kikapja a kávét a meglepett miniszterelnök kezéből, majd villámokat szóró tekintettel szól át a kollégájának, hogy szó sem lehet eldobható poharakról. 


A dolog pikantériája, hogy Nagy-Britanniában már jó ideje téma, hogy vissza kellene fogni az eldobható kávéspoharak fogyasztását, mivel évente 2,5 milliárdot dobnak a szemétbe. A tervek szerint büntetőadóval akarnak javítani a helyzeten. 

A történet egyébként happy enddel végződött. Boris Johnson a Twitteren már egy hagyományos, többször használatos bögrével a kezében jelentette, hogy megkapta a jól megérdemelt kávéját.

Rovatok