Index Vakbarát Hírportál

Simor Dániel

Megnéztük a 70 méteres csőmonstrumot, amit keresztülvisznek az országon Megnéztük a 70 méteres csőmonstrumot, amit keresztülvisznek az országon

A teljes szállítmány 306 tonna, és napokon át szállítják keresztül az országon. A MOL épülő üzemébe viszik.

tegnap, 23:28

Vannak problémák, de a Fidesz mindenről gondoskodik Vannak problémák, de a Fidesz mindenről gondoskodik

Fidelitas-tagokat kérdeztünk a legfontosabb ügyekről. Az albérletárak, a klímaváltozást, de a mobileszközök túlzott használatát is említették.

november 30. 18:28

Megkóstoltuk az Erős Pistás szaloncukrot Megkóstoltuk az Erős Pistás szaloncukrot

Kombinálták a magyarok két klasszikus kedvencét, de kellett ez nekünk?

november 29. 23:18

A IX. kerületben a független Baranyi Krisztina 57 százalékkal, nagy arányban legyőzte a fideszes Bácskai Jánost. Az eredményvárón az új polgármesterrel interjúztunk:

Baranyi Krisztina: Rég éreztem ilyen jól magam, ez a civilek diadala

Orbán Viktor feleségével Lévai, Anikóval szavazott a XII. kerületben, utána pedig igyekezett válaszolni az újságírók kérdéseire. A miniszterelnök azt ígérte, hétfőn elmondja a véleményét a szexbotrányba keveredett Borkai Zsoltról.

Miniszterelnök úr, mit gondol a Borkai-ügyről?

Csodálatos, a legszebb Monthy Pythonos időket idéző jelenetet rögzített a Channel 4 kamerája kedden a brit Konzervatív párt konferenciájára érkező Boris Johnsonról - írta a Guardian.Johnson egyik figyelmes asszisztense kávéval készült, amit azonban a kor követelményeitől eltérően, botor módon, egyszer használatos pohárban szolgál fel a részére. Johnsonnak megköszönni is alig van ideje, mivel egy másik asszisztens azzal a lendülettel kikapja a kávét a meglepett miniszterelnök kezéből, majd villámokat szóró tekintettel szól át a kollégájának, hogy szó sem lehet eldobható poharakról. 


A dolog pikantériája, hogy Nagy-Britanniában már jó ideje téma, hogy vissza kellene fogni az eldobható kávéspoharak fogyasztását, mivel évente 2,5 milliárdot dobnak a szemétbe. A tervek szerint büntetőadóval akarnak javítani a helyzeten. 

A történet egyébként happy enddel végződött. Boris Johnson a Twitteren már egy hagyományos, többször használatos bögrével a kezében jelentette, hogy megkapta a jól megérdemelt kávéját.

Rovatok