Index Vakbarát Hírportál

Lengyel-Szabó Péter

Az elárasztott Velencében szelfiznek a turisták Az elárasztott Velencében szelfiznek a turisták

Az olaszországi Velencében 1966 óta nem volt olyan magas a víz, mint a héten. De a város ettől nem állt le: több bolt, hotel és étterem megpróbál így is működni, és a turisták sem tűntek el. Videón az 50 ezres város, amit évente 36 millió turista látogat.

tegnap, 13:16

Az elárasztott Velencében szelfiznek a turisták Az elárasztott Velencében szelfiznek a turisták

Az olaszországi Velencében 1966 óta nem volt olyan magas a víz, mint a héten. Pénteken rengeteget forgattunk a városban, egy no komment videóba összeraktuk a legjobb képeket.

november 17. 14:29

Bejártuk az elárasztott Velencét Bejártuk az elárasztott Velencét

Néha térdig, néha derékig vízben áll a világ egyik legkülönlegesebb városa, mi pedig megnéztük, hogy most milyen az élet. Az áradásokra lenne megoldás, de azt inkább ellopják a politikusok.

november 16. 09:13

Amire az olvasóink hívták fel a figyelmünket. Nemrég megjelent egy videónk az ország egyik legfiatalabb polgármesteréről, de kiderült, hogy a 26 éves Plachi Attilánál a két évvel fiatalabb Mikola Gergely is polgármester lett.

Mikola tavaly még a Jobbik színeiben indult országgyűlési képviselőnek, idén pedig ellenzéki támogatottságú, de független polgármesterként indult és nyert Encsen.

A 26 éves kóspallagi polgármesterről – aki egyébként átfogó zöldprogrammal készül a faluban – itt nézheti meg a videónkat:

26 éves, és hétszáz emberért felel

Daniel Sloss egy skót, 29 éves korára elég sikeresnek mondható standupos, akinek az egyik leghírhedtebb monológja arról szól, hogy az emberek sokszor milyen görcsösen akarnak párkapcsolatokat kiépíteni egy olyan emberrek, akivel egyáltalán nem egymáshoz valóak, mert két teljesen különböző puzzle-t akarnak kirakni a saját életükben.

Egy másik részlet meg arról, hogy ugye mindenki tartott már ott, hogy ahelyett, hogy szakítana, inkább csak azon fantáziált, hogy mennyivel egyszerűbb lenne, ha a párja csak úgy egyszerűen meghalna.

A hozzá érkező visszajelzések alapján az önbevallása szerint a monológjai már 45 ezer szakításért és 110 válásért felelősek, amikre ő mind úgy is gondol, hogy ezek valószínűleg rosszul működő kapcsolatok voltak. Na de a lényeg, hogy Daniel Sloss az X című műsorával vasárnap este Budapesten járt, ahova az egyik magyar vendég elvitte a válási papírjait, hogy dedikáltassa a standupossal, aki ezt hatalmas örömmel meg is tette:

 

És habár egy főpolgármesterrel sem találkozhatott, azt írta, hogy hihetetlen volt Budapest.

 

Rovatok