Index Vakbarát Hírportál

Szilágyi Máté

Kódolás a legkisebbeknek - Iskolatévé: robotika, 5. rész Kódolás a legkisebbeknek - Iskolatévé: robotika, 5. rész

Jámbor Kornél, az Edutus Egyetem projektmenedzsere, és Varga Ádám villamosmérnök bemutatják a klasszikus elemekből építkező WeDo 2.0 csomagot.

május 29. 14:25

Kódolás a legkisebbeknek Kódolás a legkisebbeknek

Jámbor Kornél, az Edutus Egyetem projektmenedzsere, és Varga Ádám villamosmérnök bemutatják a klasszikus elemekből építkező WeDo 2.0 csomagot.

május 29. 12:58

Ventilátor programozása - Iskolatévé: Raspberry Pi, 5. rész Ventilátor programozása - Iskolatévé: Raspberry Pi, 5. rész

Kangyerka András megmutatja, hogyan mérjünk hőmérsékletet, sőt, hogy hogyan szabályozzuk a Raspberry Pi miniszámítógéppel.

május 28. 14:00

Vannak dolgok, amiket egy átlagos ember bár lehet, hogy néhanapján fogyaszt, pizzára azért mégse tenné feltétnek. Ilyen pl. a sült vér, a Bilagit és a kivi. Utóbbit, úgy látszik, kihúzhatjuk a listáról, mert egy redditre felkerült kép hatalmas vihart kavart az internet amúgy is háborgó tengerén:

 


A fotó egy dán pizzériában készült, és bár nem ismerem mélyrehatóan a skandináv konyhát, arra tippelnék, hogy nem dán nemzeti étellel van dolgunk, hanem egy kísérletező kedvű szakáccsal.

Ezután ne sírjon senki a hawaii pizza miatt.

via 24.hu

A Mindeközben már Facebookon is elérhető!

37 évet kellett várni, hogy megszülessen a Beat It synthwave verziója. Michael Jackson slágerét a legnépszerűbb magyar synthwave előadó, Quixotic (aka. Miklósy Krisztián) dolgozta fel.

És ez az a 80-as évek2 életérzés az, amitől a legtöbben egy kabrió Lamborghiniben hasítanák a Turbo Sztrádát, ha nem félnének, hogy kimegy a dauer a hajukból.

Élőben legközelebb  december 21-én  lehet meghallgatni.

Ha teljesen értelmetlennek tűnik a fönti pár sor, akkor ezt a videónkat ajánljuk a témában:

Giccs az egész, de mindenhonnan ez szól

Nemzetiszínű fényben villódzik a Puskás Aréna

Rovatok