Index Vakbarát Hírportál

Szilágyi Máté

Niger - On the deadly road of the Sahara Niger - On the deadly road of the Sahara

Index's report from the migration route running across the Sahara in Niger.

november 14. 13:53

Nem lehet képeken átadni a Puskás Arénát Nem lehet képeken átadni a Puskás Arénát

Az új mezeket viszont a Duna ihlette. Szoboszlai Dominik és Dzsudzsák Balázs mutatta be a válogatott új mezeit, és az új stadionról is beszéltek.

november 11. 15:09

Minket is szétvertek a veszélyes csúszdák, de megtaláltuk a megoldást Minket is szétvertek a veszélyes csúszdák, de megtaláltuk a megoldást

Nemrég átadtak egy játszóteret a 16. kerületi Reformátorok terén. A csúszdák viszont veszélyesek voltak, sok gyerek meg is sérült. Mi is elmentünk megnézni a csúszdákat.

november 10. 08:24

Nemzetiszínű fényben villódzik a Puskás Aréna

Hétfőn tartották az Art+Cinemában a "DOGéria - Mozizz a kutyáddal!" nevű eseményt, ahol kutyák és gazdáik együtt nézhették meg az Egy nap c. filmet. Aki lemaradt róla, ne búslakodjon, a tervek szerint minden hónapban lesz egy dedikáltan kutyás vetítés az egyébként is kutyabarát moziban.

Mozirajongó kutyák is nyüszöghettek ezen a vetítésen

A Toldiban csütörtök este megrendezik a mára szokásossá vált "Szakíts Valentin-napon" bulit. Idén annyit csavartak az egészen, hogy a szakítós számokra bulizás mellett karaokézva is elénekelhetjük, hogy maradjunk barátok.

A két évvel ezelőttin mi is ott voltunk, és a klub előtt cigizőket kérdeztük, hogy mi a legemlékezetesebb szakítós sztorijuk.

Megírtam neki WhatsAppon: Figyu, vége!

Rovatok