Index Vakbarát Hírportál

Szilli Tamás

Minket is szétvertek a veszélyes csúszdák, de megtaláltuk a megoldást Minket is szétvertek a veszélyes csúszdák, de megtaláltuk a megoldást

Nemrég átadtak egy játszóteret a 16. kerületi Reformátorok terén. A csúszdák viszont veszélyesek voltak, sok gyerek meg is sérült. Mi is elmentünk megnézni a csúszdákat.

november 10. 08:24

Borkai büszke magára, és mosolyogva távozott a városházáról Borkai büszke magára, és mosolyogva távozott a városházáról

A civileket biztonsági őrökkel tartották távol a nyilvános ülésről.

november 7. 21:31

Botrány a győri városházán, kotonokat aggattak a kapura Botrány a győri városházán, kotonokat aggattak a kapura

Tüntetőkkel, óvszerekkel, a közgyűlés ajtajának ütögetésével és adideadidivel kezdődik az önkormányzat alakuló ülése, ahol Borkai Zsolt lemond majd a posztjáról.

november 7. 15:15

A horvát tengerpart északi részén, Novi Vinodolskiban nyaraltam pár napot. Rengeteg magyar jár ide, a legtöbb árus és vendéglátós néhány szót beszél is magyarul. Az egyik szuvenírboltban, teljesen váratlanul pillantottam meg Angela Merkelt, Andrej Kiska szlovák köztársasági elnököt és kicsivel felettük Áder Jánost. Merkelből és Kiskából volt több is, de Áderből csak három darab. Kétféle Áder János volt, egy meglepett arcú és kettő mogorva tekintetű. A mogorva Áder nagyon megtetszett és kicsit hezitálva el is hoztam az egyiket 40 kunáért (kb.1700 Ft).

Két nappal később, ma reggel végre kipróbálhattam az Áderem és azt kell, hogy mondjam nem bántam meg, hogy megvettem. Nagyon jót kávéztunk együtt. Köszönöm, Horvátország!

Mostanra úgy néz ki, lenyugodott az időjárás, de amikor megindult a jégeső, nem szívesen álldogálltak a tüntetők a Kossuth téren:

Így menekültek a jégeső és a vihar elől

Rovatok