Index Vakbarát Hírportál

Szilli Tamás

Kipróbáltuk az amerikai focisták kegyetlen edzését Kipróbáltuk az amerikai focisták kegyetlen edzését

Egyensúlyozás közben kellene egymásnak passzolgatni labdákat - de nekünk még sokszor a talpon maradás sem ment. Íme az edzés, ami a teljes testet lefárasztja.

szeptember 12. 05:07

Hide the Pain Harold aka. András Arató: The living meme Hide the Pain Harold aka. András Arató: The living meme

Meet the retired electronic engineer from Hungary who achieved international celebrity status because of an innocent stock photo session.

szeptember 5. 15:58

Otthagytuk a szülőföldünk, de ha muszáj, elmegyünk innen is

Több angliai magyarral is beszéltünk arról, hogy mit éreznek a közelgő brexit miatt.

szeptember 4. 12:43

A horvát tengerpart északi részén, Novi Vinodolskiban nyaraltam pár napot. Rengeteg magyar jár ide, a legtöbb árus és vendéglátós néhány szót beszél is magyarul. Az egyik szuvenírboltban, teljesen váratlanul pillantottam meg Angela Merkelt, Andrej Kiska szlovák köztársasági elnököt és kicsivel felettük Áder Jánost. Merkelből és Kiskából volt több is, de Áderből csak három darab. Kétféle Áder János volt, egy meglepett arcú és kettő mogorva tekintetű. A mogorva Áder nagyon megtetszett és kicsit hezitálva el is hoztam az egyiket 40 kunáért (kb.1700 Ft).

Két nappal később, ma reggel végre kipróbálhattam az Áderem és azt kell, hogy mondjam nem bántam meg, hogy megvettem. Nagyon jót kávéztunk együtt. Köszönöm, Horvátország!

Mostanra úgy néz ki, lenyugodott az időjárás, de amikor megindult a jégeső, nem szívesen álldogálltak a tüntetők a Kossuth téren:

Így menekültek a jégeső és a vihar elől

Rovatok