Index Vakbarát Hírportál

Tenczer Gábor

Gyerek3

Kerék10

Szoba0

ElütésSko

43-an meghaltak, egy ember túlélte 43-an meghaltak, egy ember túlélte

A hejcei katasztrófa pontosan 13 évvel ezelőtt történt: a szlovák békefenntartó katonákat szállító repülőgép nekicsapódott a Borsó-hegynek.

5 órája

Csendben megszületett Budapest leghosszabb hegyi panorámaútja Csendben megszületett Budapest leghosszabb hegyi panorámaútja

Havas, téli éjszakán, új magyar túrázós mobilapplikációval jártuk be a 300 méterrel a város felett végigfutó Guckler-utat a Hármashatár-hegy oldalában.

január 13. 07:52

Így öltözz a hóban, ha tombolnak a mínuszok Így öltözz a hóban, ha tombolnak a mínuszok

Megkértünk két profi hegymászólányt, mutassa meg, milyen a hideg elleni legjobb réteges öltözet.

január 8. 13:02

Kollégánk, Erika lőtte ezt a képet ma 11 óra körül a Podmaniczky út - Izabella utca sarkán:

Mint mondta, épen akkor jelentette be a sofőr, hogy kihúzta az oszlopot, amikor elment mellettük. Amúgy fogalma sincs, hogy sikerülhetett ez a szép mutatvány, mert az akciónál még nem volt jelen.

Hogy megtudjuk, keressük az ügyben a BKV-t.

Online árverésre bocsájtotta a békésszentandrási Szent András Sörfőzde azt a különleges sörválogatását, ami egy 10 éves, egy 3 éves és egy frissen főzött Black Rose duplabak sört tartalmaz. A befolyt összeget a főzde megduplázza, és Békés megye egyik leghátrányosabb településének, Zsadánynak a református általános iskolájának adja tanfelszerelésre. A három darab, hárompalackos sörválogatást tartalmazó dobozra december 20-ig lehet licitálni itt.

Magyarországon ez elmúlt évben kezdett divatba jönni, hogy az erős, testes, barna sörök egy részét a kézműves sörfőzdék nem adják el, hanem elteszik egy-két-három évre érni. A plusz idő alatt a nehéz, alkoholos sörök ízei lekerekednek, selymesebbé válik az ital. Ilyen vintage (egy éves) sört adott ki idén a Horizont főzde (Nigth Shift), de a békésszentandrásiak a 3, sőt 10 évessel rendesen előre szaladtak. 

Bizony, halászhálóból. A díszek pedig (mű)halak és (mű)polipok. A helyszín: Monopoli kikötője, november legvégén.

Rovatok