Index Vakbarát Hírportál

Tóth Balázs

balage
Megalapozza a jövőt a Surface Pro X Megalapozza a jövőt a Surface Pro X

Az ARM csipre épülő tablet könnyen rápattan a mobilnetre, sokáig bírja, de még hiányzik belőle valami, amiről 20 éve beszélnek a Microsoftnál.

tegnap, 06:47

A BME hálózati laborjában elveszik az intelligenciát A BME hálózati laborjában elveszik az intelligenciát

De csak a drónoktól és a robotoktól, hogy szerverek gondolkozzanak helyettük.

július 11. 07:10

Bezuhant a roaming a járvány miatt Bezuhant a roaming a járvány miatt

Karantén idején is volt roaming, csak a növekedés maradt el a Telenor adatai szerint.

július 10. 12:50

Természetesen nem a saját kihalása fenyegeti az Atlantai Botanikus Kertben drótpályán kúszó robotlajhárt, a rajzfilmfigurára emlékeztető szerkezet az ott élő állat- és növényfajok és a környezet monitorozására kapott megbízást.

A páratartalmat, a hőmérsékletet, az időjárást és a szén-dioxid szintjét figyeli

A SlothBot a Georgiai Műszaki Egyetem robotikai mérnökeinek kreálmánya, az alkatrészeit 3D nyomtatóval készítették el, napelemek biztosítják az energiát a működéséhez, amely tervezetten nagyon lassú, akárcsak az élő lajhárok mozgása.

A fejlesztők arra is fel fogják készíteni, hogy át tudjon majd kapaszkodni az egyik drótpályáról a másikra, hogy a LajhárBot nagyobb területet tudjon bejárni. 

Streaming szolgáltatókat bírságoltak meg Kínában ízléstelenség miatt, miután videókban mély dekoltázsú nők jelentek meg, a férfiak pedig csúnyán beszéltek és illetlenül táncoltak.

Kapaszkodjatok meg:

mindez többek közt a Bilibili és a Huya portálokon történt

Hát ez a Bilibili most kiborult.

A Kínai Kibertér Igazgatóság (CAC) összesen 31 internetes streaming szolgáltatónál tapasztalta a fent említett "egészségtelen jelenségeket". A büntetés az volt, hogy a portálok nem fogadhatnak új felhasználói regisztrációkat, át kell alakítaniuk szolgáltatásukat, és meg kell büntetniük a moderátorokat.

Bűnöző streamerekről is szó van, akik olyan súlyos szabálysértés követnek el, hogy le kell tiltani őket. Egyesek az online oktatásként adnak el videojáték reklámokat, mások nem cenzúrázzák azokat az illegális információkat, amelyek szúrják a kommunista párt szemét.

Emlékezetes pillanata volt a koronavírus-járványnak, amikor az oroszországi Tulában egy nővér áttetsző ruhában ment dolgozni, és alatta csak alsóneműt viselt a hőség miatt. Le is fényképezték a nem mindennapi szettben.

Az egész világot bejárta Nadezsda Zsukova fotója, és a történet azóta meglepő fordulatot vett, a nőt ugyanis megkereste a Zasport nevű sportszergyártó, hogy vegyen részt egy fotózáson, teljesen hétköznapi sportruhákban.

 

A Zasport, amely egyébként az orosz olimpiai csapatok hivatalos ruhaszállítója, annyira belelendült a dologba, hogy több nővért bevonna a közösségi médiás aktivitásába, és a tulai kórházat is támogatnák, ahol Zsukova dolgozik.

(Sostav, Zasport)

Rovatok