Index Vakbarát Hírportál

Tóth Gergely

Meccsek száma26

Győzelem23

KO/TKO5

Submission7

Ha valakivel az utcán verekednék, az olyan lenne, mintha egy Ferrari versenyezne egy Trabanttal Ha valakivel az utcán verekednék, az olyan lenne, mintha egy Ferrari versenyezne egy Trabanttal

A magyar Borics Ádám egy Eger melletti faluból jutott el Floridába, a világ egyik legnagyobb MMA-klubjába. Ő lehet a legkeményebb sport első nagy magyar bajnoka.

augusztus 21. 19:57

Itt még a hangyákra is bombát dobnak Itt még a hangyákra is bombát dobnak

Török konvoj elleni légicsapás rondíthat bele Erdoğan és Putyin barátságába. Félmillió menekült, félszáz elpusztított kórház jelzi, hogy utolsó fázisához értek a pusztító szíriai harcok.

augusztus 21. 18:35

Rejtett fegyver került elő a gigászok bunyóján Rejtett fegyver került elő a gigászok bunyóján

Visszatért McGregor legyőzője, Isten Katonája nem járt mélységekbe rángatta ellenfelét, de a Miocic KO-jával végződő nehézsúlyú világbajnoki döntő után mindenki nehezen tért magához. Ez volt a UFC 241.

augusztus 18. 09:30

Ugyan Orbán Viktor ezúttal nem posztolt az augusztus 20-i ünnepről, de megtette ezt helyette egyik prominens vendége, Michael P. Ashcroft brit milliárdos, a szigetország 95. leggazdagabb embere, a Konzervatív Párt volt vezetőhelyettese, a Lordok Házának volt tagja.

És ha már a nemesi címeknél tartunk, akkor érdemes megemlíteni, hogy Lord Ashcroft belize-i állampolgárként a Panama-iratok krónikásai által is méltatott offshore-lovag.

 

Feltette a Youtube-ra.

A progresszív/pszichedelikus/transzcendens metál Külső Istenei évtizedek óta a  digitális zeneforgalmazás elleni harc utolsó veteránjainak számítottak, korábbi albumaikat is csak olyan egy hete lehet elérni a Spotifyon. A Fear Inoculum című számukat is az öt napja nyitott hivatalos Tool YouTube-csatornára töltötték fel - nem mellesleg az összes eddigi számukkal együtt.

 

 A szintén Fear Inoculum címet viselő Tool-album augusztus 30-i megjelenése is elkerülhetetlennek tűnik, bár a banda korábbi megtévesztő hadműveleteire emlékező rajongók (a Lateralus előtt hamis album- és számcímeket adtak szivárogtattak ki) még mindig élnek a gyanúperrel, hogy csak egy gigantikus hoax zajlik.

A világ vezető MMA-szervezetének legendás bajnokát levideózták, ahogy egy sztriptízbár előtt leáll bunyózni az egyik kidobóval.

BJ Penn, a mai aktív (bár 0-7-es lejtmenetbe csúszó) egykori könnyűsúlyú világbajnok hétfőn hazai pályán, a hawaii Honoluluban vitte földre a nála jóval nehezebb biztonsági őrt, ott szívós munkával lefejtette az őt szorongató karjait, és magabiztosan szögezte őt a földhöz. A homályos videóból nem látszik egyértelműen, de mintha pár ütést is eleresztett volna. Az viszont egyértelmű, hogy miután néhány bámészkodó tétován megpróbálta leállítani a bunyót, az egyik békéltető nem bírta idegekkel, és fejbe vágta Pennt. Csakhogy a többi bámészkodó gyorsan leszerelte őt, megakadályozva a tömegverekedés kialakulását. Egyébként a konfliktus is komolyabb sérülés nélkül, azzal ért véget, hogy a bunyóst sikerült jobb belátásra bírni, és lehámozni a biztonsági őrről.

A videót közzétevő TMZ bulvároldalnak nyilatkozó szemtanúk szerint BJ Penn már nem volt szomjas, amikor botrányos viselkedése miatt kivezették őt a Club Femme Nu-ből. Amikor nekirontott a biztonsági őrnek, a klubból kihívták a rendőröket, de mire megérkeztek, Penn már elhagyta a helyszínt.

Rovatok