Index Vakbarát Hírportál

Tóth Gergely

újságíró Politika

Meccsek száma234

Győzelem22

KO/TKO5

Submission7

Orbán Viktor megölte a magyar nacionalizmust Orbán Viktor megölte a magyar nacionalizmust

Mindent ejtett belőle, amit Petőfi Sándor megkövetelt. A nemzetből csak egy üres jelölő maradt, amit fegyverként lehet bevetni a jog, a tudomány és a józan ész elleni háborúban.

tegnap, 19:04

A nyakadra mászik, és nem enged, amíg nem végzett veled A nyakadra mászik, és nem enged, amíg nem végzett veled

Taxismaffia, biztosítási csalás, ingatlanbiznisz: Trump ügyvédje, a Pitbull olyan, mintha az elnök a Breaking Badből igazolta volna. Most mégis Michael Cohen lehet az, akin keresztül az FBI fogást talál az elnökön.

június 14. 09:31

Törött kézzel élte túl a büntetést, amit Isten Katonája mért rá Törött kézzel élte túl a büntetést, amit Isten Katonája mért rá

Robbert Whittakert háromszor is padlóra küldte korunk legfélelmetesebb embere, Yoel Romero. Az MMA Trumpja pedig bejelentette: a Fehér Ház asztalára akarja csapni a bajnoki övét.

június 10. 09:03

Az amerikai elnök egyébként állandó magyarázkodásban/perlekedésben van az embertelen bevándorlási gyakorlat miatt (több ezer határsértő családot szakítottak ketté), melyet republikánus oldalról is hevesen kritizálnak. De ahogy az lenni szokott, Trumpnak sikerült egy igazi trumpos gesztussal meghajlítania a narratívát:

 

Mondjuk a gesztus nem volt eredeti, mivel - ahogy azt a CNN összeszedte - Trumpnak igen komoly zászlóölegető múltja van.

Kamil Glik, a Monaco 30 éves középhátvédje (a 2016-17-es bajnoki cím kevéssé méltatott hőse) az egyik válogatott edzésen ollózni próbált, rosszul esett, és megsérült a válla. Bár a reggeli hírek még arról szóltak, hogy nem lesz ott a mai, Szenegál elleni kezdőben, végül sikerült annyira felépülnie, hogy játszhasson.

Mármint a vilgábajnokságok hasonló szakaszait összehasonlítva. Eddig ugyanis - valószínűleg a videóbíráskodásnak köszönhetően -  0,57 az egy meccsre jutó büntetők száma, ami rekord. És még így is van egy csomó vitatott eset; a brazilok ki is kérték a Svájc elleni meccs két esetének rögzített videó- és hanganyagát többek között Gabriel Jesús fellökése miatt, az angolok pedig Kane ellen fedeztek fel két büntetőgyanús szabálytalanságot. 

Rovatok