Index Vakbarát Hírportál

Tóth Gergely

Meccsek száma26

Győzelem23

KO/TKO5

Submission7

Letépte ellenfele lábát a kismama Letépte ellenfele lábát a kismama

A volt világbajnok Woodley-t újabb rémálomba rángatták. A UFC visszatért Las Vegasba.

4 órája

A koronavírus árnyékában zajlott le a történelem legelcseszettebb gerillaakciója A koronavírus árnyékában zajlott le a történelem legelcseszettebb gerillaakciója

Amerikai exkommandósok és egy venezuelai drogtábornok. Egy 220 millió dolláros szerződés és néhány gumicsónakos balek. A Maduro-rezsim köszönte szépen a koronavírus árnyékában lezajlott pancserpuccsot.

május 17. 17:25

Veréssel ünnepelte a 40. születésnapját, énekkel köszöntötték fel az üres arénában Veréssel ünnepelte a 40. születésnapját, énekkel köszöntötték fel az üres arénában

Alistair Overeem a pokolból tért vissza, fejrúgással verte a meggyilkolt nevelt lányát gyászoló Walt Harrist.

május 17. 09:18


Brazíliában is rengeteg, ún. „love hotel” található a nagyvárosok peremkerületeiben, a bekötő autópályák mellett, ahol néhány órára is ki lehet venni egy szobát, és ahol a meglehetősen csapodár brazilok (a 2010-es évek felmérései szerint mindkét nemben 50 százalék felett van a házasságtörők aránya) nyugodt körülmények között léphetnek félre. A kínálatban ugyanúgy megtalálhatók az ágy-asztal-tévé funkcionalitására szorítkozó motelek (a brazíliai portugál dialektusban a „motel” kifejezést kizárólag erre az intézményre használják), és az egészen extrém dizájn- és egyéb igényeket kiszolgáló luxuslakosztályok is.

Az ország északkeleti részén található Teresina városában található Pousada Gurupi például az extremitásra hajt. Ugyanis a motel egyik lakosztályában konkrétan egy MMA-oktagonban, azaz a nyolcszögletű, ráccsal lekerített küzdőtéren lehet hemperegni, de a házigazdák egy pár zsákolókesztyűt és egy pofozóbábut is bekészítettek azok számára, akik ráuntak a klasszikus földharcpozíciókra.

 

(via BloodyElbow)

Miután a koronavírus miatti pangásnak köszönhetően egy Michael Jordanről szóló tízrészes dokumentumsorozat lett a világ vezető sporteseménye, a Last Dance a kilencvenes évek retrója mellett a „Ki lehet minden idők legnagyobbja?“-spekulációknak is új lendületet adott. És nem csak a kosárlabdában, hanem a súlycsoportok miatt egymással alig összemérhető teljesítményeket hozó MMA-ban is, ahol nem más, mint az egyelőre lekötött meccs nélkül posztolgató Conor McGregor írta meg, ki és miért kaphatja meg a GOAT (Greatest Of All Time - Minden Idők Legjobbja), címet.

A 31 éves ír szupersztár rá nem jellemző szerénységről tanúbizonyságot téve önmagát csak a második helyre rangsorolta, az első helyre két súlycsoportban való helytállása és egészen elképesztő KO-győzelmei miatt a brazil fenomén, Anderson Silva került, a második helyre McGregor önmagát tette, méghozzá három súlycsoportban mutatott teljesítményének, két világbajnoki övének (melyek közül egyiket sem védte meg) és KO-inak köszönhetően. De leszögezte, hogy mivel Anderson Silva már évek óta csak nyugdíj-előtakarékossági meccseket vív, ő pedig most ért karrierje zenitjére, ezért „könnyedén“ meg fogja előzni a legendát.

McGregor csak a harmadik és negyedik helyre tette Georges St-Pierre-t és Jon Jones-t, az MMA-panteon tagjai közül pedig „a kevés kihívás miatt“ nem vette számításba Demetrious Johnsont, a kétezres évek nehézsúlyú orosz ikonját, Fedor Jemeljanyenkót pedig meg sem említette. Arra a felvetésre pedig, hogy hol marad a McGregort csúnyán elverő Habib Nurmagomedov, az utóbbi négy évben igen szerény, 3-2-es mérleget összebunyózó ír úgy válaszolt, hogy

még sokat kell letennie az asztalra ahhoz, hogy számításba lehessen venni. Az egyetlen látványos győzelmét ellenem aratta, miközben másnapossággal és törött lábbal küszködtem.

Rovatok