Index Vakbarát Hírportál

Varga Attila

sixx

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

Molnár Ferenc műveinek épségét anyatigrisként őrzi a dédunokája Molnár Ferenc műveinek épségét anyatigrisként őrzi a dédunokája

Lukin Ágnes tévés rendező szerint a felesleges buzizás nem tesz hozzá semmit a Delilához.

tegnap, 17:23

A Netflix félmilliárd dollárért vette meg az egyik legjobb sitcom 180 epizódjának jogait A Netflix félmilliárd dollárért vette meg az egyik legjobb sitcom 180 epizódjának jogait

A Seinfeld becslések szerint eddig négy és fél milliárd dollárt keresett.

tegnap, 15:14

Beatles-hétvége lesz Budapesten Beatles-hétvége lesz Budapesten

Két helyszín, több előadó, emlékzenekar, kegy-és emléktárgy-vásár is lesz október első hétvégéjén.

tegnap, 12:12

 

A Netflixen most éppen Paper Tiger című műsorával arató bostoni komikus, aki a rém dühös fehér embert alakítja már évek óta, és szól be mindenkinek a nőktől a szülőkön át a feminista férfiakig ("mert hát, mégis, mi a tököm az?") idén januárban járt Budapesten és adott telt házas műsort a Kongresszusi központban, ami annyira jól sikerült, hogy pár napja Jimmy Kimmelnél is mesélt arról, mennyire meglepte, hogy a magyar közönség olyan jól vette a poénjait. Itt van egy kis ízelítő abból, milyen Burr munka közben:

 

 

De tényleg, meg kell nézni a videót, ami egy imidzsfilmnek is simán elmegy, és két percben mutatja meg, milyen volt az idei, ünnepi tűzijáték. Elképesztő felvételek, a drónos részektől letettem a hajam.

Az együtt zenélés öröme és energiája tagadhatatlan, csodás valami, és lehet nem szeretni az ilyen "sokan egyszerre slágereket tolnak" megmozdulásokat, de amikor egy olyan szuggesztíven húzós nótáról van szó, mint a Seven Nation Army, akkor nehezen úszható meg a libabőr. Múlt hétvégén volt a Kecskemét Rocks, remélem hamarosan hivatalos videók is lesznek a kétórás(!) koncertől.

 

  

Rovatok