Index Vakbarát Hírportál

Varga Attila

sixx

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

Jerezben kezdődik a MotoGP-világbajnokság Jerezben kezdődik a MotoGP-világbajnokság

Az első két futamot az Arena4 mellett a Galaxy4 is közvetíteni fogja.

július 18. 10:30

Demeter Szilárd szerint veszélyesebb egy koncert, mint egy focimeccs Demeter Szilárd szerint veszélyesebb egy koncert, mint egy focimeccs

A magyar könnyűzene megújításáért felelős miniszteri biztos szerint a dühöngő hiánya és a kontrollálhatóság miatt biztonságosabb a meccsnézés.

július 17. 15:44

Fluor: Ennél azért jobb hazugságot érdemel a zeneipar Fluor: Ennél azért jobb hazugságot érdemel a zeneipar

A zeneipar forrong a tegnapi kormánybejelentés óta, egyre többen vállalják fel véleményüket.

július 17. 13:14

Régiós terjeszkedésbe kezdett a TV2 Csoport: a Telekom Slovenije-tól megvásárolják a szlovén tévépiac harmadik legjelentősebb szereplője, a Planet TV televizijska dejavnost d.o.o. 100 százalékos üzletrészét. Ezzel további három csatornával bővül a TV2 Csoport eddig 14 csatornából álló portfóliója. A tranzakció létrejöttéhez szükséges a szlovén hatóságok jóváhagyása.

A részvény átruházási szerződést a felek 2020. július 7-én írták alá és a tranzakció a szerződésben foglalt feltételek teljesülésével, valamint a hatósági jóváhagyások megszerzését követően válik véglegessé.

A Planet TV Szlovénia egyik legismertebb tévécsoportja, amely három kereskedelmi, általános szórakoztató tematikájú tévécsatornájával (Planet, Planet 2 és Planet Plus) körülbelül 7 százalékos főműsoridős közönségaránnyal bír, amiből hat százalékot a zászlóshajó Planet hoz. A Planet ezzel a harmadik legjelentősebb tévécsoportnak számít Szlovéniában, a ProPlus és a közszolgálati Radija Televizijsa Slovenija mögött.

Miután a TV2 Magyarországon mind csoportszinten, mind a főcsatorna vonatkozásában is piacvezetővé vált 2020 első félévében, immáron nemzetközi színtéren folytatjuk a bővülést a Planet TV megvásárlásával. Az akvizícióval három új, országos elérésű csatornával bővül a korábbi 14 csatornás portfóliónk

– mondta Pavel Stantchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója, aki egyébként 2013-ig a Planet TV igazgatója volt. 

Két százalék esélyt adnak a brit bukik Westnek a 2020-as elnökválasztáson, már ha ugye valóban el is indul, mert volt már olyan, hogy mondott valamit és nem lett belőle semmi. Ha mégis elindul, akkor a negyedik számú esélyesnek számít a maga 2%-os esélyével. A legesélyesebb Joe Biden, második helyen Trump elnök áll, a harmadik személyéről posztunk forrása nem tesz említést.

És hogy miért nem a témához közelebb álló amerikai bukikat kérdezték meg erről? Mivel a jelenleg hatályos törvények értelmében az USA-ban nem lehet az elnökválasztásra fogadni, így oddsokat sem rendelnek a jelöltekhez. West mellett egyik kollégánk szerint két dolog szól, az, hogy több Grammy-díja van, mint Bidennek és Trumpnak összesen, és őt még nem vádolták szexuális zaklatással. (via)

 

Dobó Norbert balatonfüredi cukrász passió-karamellje lett az év fagylaltja, sőt, törökmézes vaníliájával az ezüstérmet is elvitte a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete 1998 óta minden évben megrendezett szakmai versenyének 2020-as kiadásán.

 

A koronavírus-járvány miatt rendhagyó idei verseny döntőjét kedden tartották Budapesten. A Füredi Fagyizót képviselő Dobó Norbert fagylaltjai mögött két harmadik helyet osztottak ki: Somogyi Renáta a gyenesdiási Bringatanya Fagyizóból

zöldcitrom egy csipetnyi mentával

elnevezésű művével, illetve Koncz Andrea a gödöllői Sissi Fagyizóból a

Modena kincsével

egyaránt bronzérmes lett. Utóbbi ízét elképzelni sem tudjuk, blindre valami csokis alapra felhúzott, rebarbarával megbolondított cuccot tippelünk. 

Rovatok