Index Vakbarát Hírportál

Varga Attila

sixx

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

Love Island: Zsófi és Ticián nyerte az első évadot Love Island: Zsófi és Ticián nyerte az első évadot

A legelejétől együtt voltak, a nézők ezt is értékelték, ahogy minden országban szokták.

október 13. 22:57

A TV2 megzenésítette egy konzervgyár dolgozói piknikjét A TV2 megzenésítette egy konzervgyár dolgozói piknikjét

A Fuss család fuss! időutazás a 90-es évek televíziózásába, Palik László rikoltozásával súlyosbítva.

október 11. 15:55

Seveled: a bonyodalom Saci pocakjával együtt terebélyesedik Seveled: a bonyodalom Saci pocakjával együtt terebélyesedik

Tenki Réka terhes táncosnő, Mészáros Béla kanos újságíró lesz a Coming Out rendezőjének új filmjében. Az előzetes az Indexen látható először.

október 10. 04:59

A Délmagyar, míg a KESMA fel nem zabálta, és be nem állította abba a sorba, amiben az Origo, a 888 meg a TV2 menetel az élen, egy tök jó megyei lap volt, valós cikkekkel, igazi újságírókkal, pont olyan, amilyennek lennie kell, és amilyen a Hajdú-Bihar megyei Napló vagy az Észak-Magyarország volt, de sorolhatnánk az összes megyei lapot. Mára viszont az a lap lett belőle, aminek szegedi szerkesztőségébe ma délután csak úgy bemehetett Nemesi Pál, függetlenként, de a Fidesz–KDNP támogatásával induló polgármesterjelölt, és lehozhatta ezt itt:

Mondjuk az ilyen utolsó pillanatban elsütött fegyverek elég sokszor besülnek, Tarlós István is bemehetett a Kossuth rádióba, hogy egyetlen főpolgármester-jelöltként egy órán át beszélhessen arról, amiről akart – sem Karácsony Gergely, sem Puzsér Róbert nem kapott meghívót.

Aztán a vége meg az lett, hogy Szegeden Botka, Budapesten Karácsony nyert.

Ha az ember csak a kormánypárti sajtót olvassa, azon belül is az origót, akkor meg lehet győződve arról, hogy az önkormányzati választások nyertesei a Fidesz-KDNP vagy a kormánypárt támogatta jelöltek, hiszen semmi másról nem szól az egykoron szebb napokat látott online lap, mint az ő sikereikről.

Ha viszont megnézi az Index percről percre tudósítását, meglepetésre azt tapasztalhatja, hogy jó pár helyen az ellenzék jelöltje vagy független jelölt áll az élen, beleértve Budapestet is - az origo a főpolgármesteri választásról csak a címlap tetején egy grafikán emlékezik meg, így hogy nem Tarlós áll jobban. (Sárga kiemeléssel a nem kormánypárti, narancssal a kormánypárti sikerekről szóló híreket emeltük ki.)

Átmeneti túlterheltség, írják. Mint tavaly, meg azelőtt, meg azelőtt, meg... Kövesse az eredmények alakulását az Indexen!

UPDATE: már elmúlt, mint a gyíkká változtató átok a Gyalog galoppban.

Rovatok