Index Vakbarát Hírportál

Varga Attila

sixx

újságíró Kult

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

Ha én kellek, azt fizessék is meg Ha én kellek, azt fizessék is meg

Ellen Pompeo, a Grace klinika főszereplője 14 évet várt arra, hogy annyit kereshessen a munkájával, mint férfi színésztársai. Aztán bepipult.

január 19. 13:34

Aziz Ansari komikust is zaklatással vádolják Aziz Ansari komikust is zaklatással vádolják

Egy kínos randevú után állítja róla egy nő, hogy szexre kényszerítette, igaz, elismeri, hogy minden az ő beleegyezésével történt.

január 15. 11:12

Eliza Dushku színésznőt 12 évesen molesztálták Eliza Dushku színésznőt 12 évesen molesztálták

A Két tűz között című Schwarzenegger-film forgatásán a kaszkadőrök főnöke fogdosta a szállodai szobájában.

január 15. 09:31

Nem április 8. az igazán sorsfordító nap a magyarság, mit magyarság, Magyarság, inkább MAGYARSÁG életében, hanem a mai, kérem szépen, mától lehet ugyanis szavazni arra, hogy mi legyen a címe a sárga autóból közepesen nagy robottá traszformáló fémhalomról szóló Transformer-spinoffnak:

Bumblebee vagy Űrdongó?

Feleim, válasszunk!

 

Már forog a rémes sorozatgyilkos Ted Bundyról szóló film, amiben a hatvanas-hetvenes évek egyik legveszélyesebb ragadozóját (harmincnál is több nőt ölt meg) a szívtipró Zac Efron alakítja majd - azért, mert maga Bundy is jósvádájú fazon volt, ugye. 

 

A kényelmes ember (Homo comfortum) hajlamos a magától adódó dolgokat (áram, víz, gáz, internet, NER) készpénznek venni, mert mi másnak venné ugye, és amikor ezek nincsenek, akkor néz maga elé bután, hogyakkormostmilesz. A természeti katasztrófától sújtott ember meg annak örül, hogy őt és a családját nem vitte el a földrengés, tájfun, cunami, Godzilla, és amikor visszakapcsolják neki az áramot, például egy iskolában, három hónap áramszünet után, akkor így tud neki örülni:

 

Rovatok