Index Vakbarát Hírportál

Varga Attila

sixx

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

A válság előtti szintre kapaszkodott vissza a hazai médiapiac A válság előtti szintre kapaszkodott vissza a hazai médiapiac

940 médiavállalat 11 245 terméke 338 milliárdos árbevételt termelt tavaly.

tegnap, 17:10

Idén az X-Faktor a magyar tévé Halálcsillaga Idén az X-Faktor a magyar tévé Halálcsillaga

A közel négyórás, rém unalmas gajdolás nézettsége csak nem csökken. Ha a TV2-nél most nem kezdenek el aggódni, akkor soha.

tegnap, 13:33

Nem egy jó válogatás CD-től leszel zenei szerkesztő Nem egy jó válogatás CD-től leszel zenei szerkesztő

Mi a közös a zombikban, a metamfetamint főző kémiatanárban és egy temetkezési vállalkozóban? Hogy ugyanaz a zenei szerkesztő választott nekik betétdalt. Thomas Golubiccsal interjúztunk.

november 16. 20:36

Mindegyik ilyen tök jó, és egyben jellegtelen és felejthető, mert azt az élményt nem adja vissza  úgysem, nem érzed a sörszagot, a fű illatát vagy a szomszéd sátorban reggel óta zajló üzekedés bukéját; nem cuppog a cipőd a sárban, nem érzed, ahogy a vodkaszódáért álló sorban valaki letaposta a körmöd; nem vágja hozzád a pengetőt a Maiden egyik gitárosa, és mutat rád teátrális mozdulattal Dave Gaham, szóval ezt nem kapod meg tőle, csak majdnem. Sok mosolygós arc, szakállas fiú és nem szakállas lány, buli, napfény, kemping, Lővérek, VOLT, de lesz jövőre is, mert van 500 program, és hiába tobzódik rajta 152 000 látogató, ez akkor is kurvajó buli.

 

Különösen az, amit ő csinált a filmben. Meg is kapta az Aranymálnát érte, de nem bánja, mert senki sem tökéletes, nem, ön, a posztot éppen olvasó júzer sem. Jelentkezzen már az, aki csak kurvajó dolgokat csinált világéletében, és egy gyenge munkadarab nem került ki a keze alól! Na ugye.

 

Ez itt fent a SheFinds Media nevű online magazin egyik remeke (Jobb, ha leülsz, mielőtt megnézed, mekkorára nőtt Scarlett Johansson cicije), amire azért figyeltem fel elsősorban, mert a lap saját magát úgy definiálja, hogy

Valódi nők írják valódi nőknek. (...) olyan dogokról, melyekben hiszünk, melyeket szeretünk.

Ez arra utal, hogy a magazin fő profilja a "Vajon a kecsketejkivonattal kevert szöcskelábtól örökre elfelejthetem a brazil gyantát?" típusú, mi-kipróbáltuk-így-neked-nem-kell termékelhelyezésekre épít, bár, ha jobban belegondolunk, lehet, hogy Johansson mellében is hisznek és/vagy szeretik. 

Rovatok