Index Vakbarát Hírportál

Varga Attila

sixx

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

A Digi elvitte az angol bajnokik felét a Spílerről A Digi elvitte az angol bajnokik felét a Spílerről

Nagy pofára esés ez a TV2-nek, a két sportcsatorna léte is megkérdőjeleződhet.

3 órája

Ilyen gonosz alelnöke még soha nem volt Amerikának Ilyen gonosz alelnöke még soha nem volt Amerikának

Dick Cheney 40 évig minden republikánus elnök mellett ott sertepertélt, és George W. Bush drótjait is ő rángatta. Az alelnök a tavalyi filmtermés legviccesebb és legijesztőbb darabja.

tegnap, 17:34

Március 20-án adják át a Televíziós Újságírók Díját Március 20-án adják át a Televíziós Újságírók Díját

Már 14 kategóriában hirdetnek nyertest. 2014-ben hattal kezdték.

február 20. 16:38

 

Ez itt a legjobb betétdal Oscar-díjára legesélyesebb Shallow című nótát előadó és társ- dalszerzőként jegyző Lady Gaga háta, rajta egy friss varrással, amit a filmben is előadott La Vie En Rose című Édith Piaf-sanzon ihletett. Érdekesség még, hogy Bradley Cooper, a film rendezője és férfi főszereplője akkor szeretett bele Lady Gaga hangjába és karakterébe,m amikor egy jótékonysági gálán pont ezt a nótát adta elő.

A rock az, amikor egy Kiss cover bandben tolod a Detroit Rock Cityt élőben, és érzed, hogy nagyon jó vagy, hogy valahogy, valamiért minden klappol, és lehet, hogy nem vagy Paul Stanley, és soha nem fogsz ezer nőt ágyba vinni, mint Gene Simmons, de akkor és ott, azon a színpadon te vagy az isten, és semmi nem zökkenthet ki a flowból, olyan stenket fogtál, amit nem fogsz elereszteni akkor sem, HA ÉG A PARÓKÁD ÉS A HÁTAD IS, mert túl közel álltál a piróhoz, és leszarod, nyomod tovább, egy hangot sem tévesztve. Te vagy a ROCK.

 

És akkor itt van ez a videó a film végefőcímdaláról, ami pontosan olyan, mint amilyennek egy Rakonczai Viktor által hangszerelt és szerzett, slágernek szánt  limonádét elképzelünk. A Csalj meg! szövegét ráadásul Geszti Péter írta, hogy teljes legyen az időutazás, amit egyébként az alkotók sem gondolhattak komolyan, hiszen a nótát a film főszereplői adják elő, azaz Haumann Máté, Klem Viktor, Martinovics Dorina, Balla Eszter, Oroszlán Szonja, Szabó Simon, Kiss Ramóna, Fehér Tibor és Kopek Janka (de lehet nem mindegyikük). A film ennél csak jobb lehet.

 

Rovatok