Index Vakbarát Hírportál

A halált senki nem állítja meg

2013. augusztus 21., szerda 16:18

A németországi Gamescom videojáték-kiállítás első nagy durranásaként a Blizzard fejlesztőcsapata bemutatta a Diablo 3 első kiegészítőjét, a Reaper of Soulst. A premier nem volt igazán nagy meglepetés, mivel a cím szabadalmi bejegyzése már napokkal ezelőtt kiszivárgott. A tavaly májusban megjelent alapjátékból 12 milliót adtak el csak pécén, ami ezen a platformon óriási teljesítménynek számít. Bár a keményvonalas Diablo-rajongók nagyon utálják a harmadik részt, az hamarosan érkezik Playstationre és Xboxra is.

A kiegészítő az alapjáték sztoriját viszi tovább, a főellenség és címszereplő egy Malthael nevű bukott angyal lesz, akit egy új karakterosztály, a keresztes lovag bőrébe bújva is legyőzhetünk. A hangulat továbbra is sötét, gótikus, a játékmenet pedig a percenként egymillió szörny lemészárlására, a karakterfejlesztésre, és a ritka varázstárgyak utáni hajszára épül.

A Blizzard híres arról, hogy a játékaihoz elképesztően aprólékosan kidolgozott, fantasztikus hangulatú mozikat készít, egy-egy munkájuk bemutatója olyan esemény a játékosok számára, mint a mozirajongóknak egy új Tarantino-film premierje. A Reaper of Souls sem kivétel ez alól, érdemes teljes képernyőn, 1080p-s hd felbontásban nézni.

Rovatok