Index Vakbarát Hírportál

Na mit csinálnak az amerikaiak a zimankóban?

2014. január 13., hétfő 14:21

Néhány napig a lakásaikba voltak zárva az amerikaiak az északi-sarki állandó ciklon felől érkező szokatlan hideg miatt. Néhány milliónyi facebookos és twitteres panaszkodással és néhány nappal később nyilvánosságra hozták, hogy mihez kezdtek otthon.

Nos, pornót néztek az interneten. A Pornhub világ legnagyobb felnőttfilmeket streamelő oldala január 7-8-án nagy ugrást fedezett fel forgalmában. Ezeken a napokon volt a leghidegebb az Egyesült Államokban.

Az oldal államokra bontva is közzétette, hogy hol volt a legnagyobb ugrás, Eszerint Maine és Michigan államokban negyven százalékkal több pornót néztek az emberek, mint egy átlagos napon, de az élbolyban van még Florida is, pedig ott azért nem volt olyan farkasordító a hideg.

A napokig tartó hideget – az egyébként sem túl kellemes idei tél mellett – az északi-sarki állandó ciklon (polar vortex) felől érkező hideg levegő okozta. Ez az óramutató járásával ellentétesen mozgó hideg, sűrű levegő egészen az USA déli államaiig elér, a Nagy-tavak, illetve más folyók és tavak is befagyhatnak, illetve egy részük be is fagyott.

Rovatok