Index Vakbarát Hírportál

Terítéken a legújabb telefonok és tabletek

2014. április 18., péntek 09:46

Szombaton lesz hazánk legnagyobb technológiai kiállítása, a Veletech 2014, ahol a legújabb tabletek, okostelefonok és kiegészítők lesznek láthatók, több mint 25 cég kínálatából. Ott lesz a Sony Xperia Z2, a HTC One M8 és a Samsung Galaxy S5 is.

A rendezvény nem (csak) azoknak szól, akik reggeltől estig a technológiai híreket böngészik, az Oculus Rift virtuális valósága (melynek fejlesztőcsapatát a Facebook 2 milliárd dollárért vette meg) biztosan nagy érdeklődést kelt, ahogy a kipróbálható repülőszimulátorok és a hardverhekkerek által tuningolt pc-k is.

A 20 éves hazai GSM-szolgáltatás tiszteletére lesz egy régi mobilokból összeállított tárlat, az App Szigetek nevű részlegen pedig fiatal magyar fejlesztők alkalmazásait tudjuk kipróbálni.

A budapesti Millenáris „B” csarnokban megrendezett kiállítás április 19-én, szombat délelőtt 10 órakor nyitja meg kapuit és 18 óráig tart nyitva. Az Óbudai Egyetemmel együttműködve kialakított gyereksarokban különleges készségfejlesztő játékok várjuk a kicsiket, amíg szüleik érdekes előadásokat hallgathatnak a színpadnál.

A Veletech 2014-re a belépőjegy ára 1000 forint, 14 éven aluliaknak és 60 éven felülieknek a belépés díjtalan. Ugyanott lesz péntek este a Telenor Okostelefon Akadémia, amely ingyenes, ráadásul az ott megszerzett belépővel ingyen be lehet jutni a másnapi Veletechre.

Rovatok