Index Vakbarát Hírportál

Popénekesnők az ötéves Instagram kedvencei

2015. október 7., szerda 20:46

Kedden lett ötéves az Instagram. A fotómegosztó szolgáltatás most először tette közzé, hogy ki az öt legnépszerűbb felhasználójuk. Talán nem meglepő, de egy férfi sincs köztük.

A Reuters adatai szerint az Instagramot

Az élbolyban szinte csak popénekesnőket találhatunk, leszámítva Kim Kardashiant, aki arról híres, hogy híres. Ezenkívül 48,1 millió követője van Instagramon, ő Kanye West felesége, a legjobban fizetett valóságshowsztár, és még egy kiszivárgott pornóvideójáért is ötmillió dollárt ítélt meg neki a bíróság. (Az életmű további elemeiből itt lehet szemezgetni.) Kardashiannek egyébként nem véletlenül szelfikirálynő a beceneve, még szép, hogy az Instagram a természetes közege.

Még ez is csak a második helyhez elég, mert az aranyérmes Taylor Swift lett, 49,6 millió követővel. A közösségimédia-sztárság Swiftnél csak melléküzemág, mert ő kivételesen olyan zenész, aki megél a lemezeladásokból. Az ötös listába belefért még Beyoncé (47,2 millió követő), Selena Gomez (45,9 millió), illetve Ariana Grande (44,6 millió).

When you can't take your cats to Canada so you hug a cardboard version of them but it's NOT THE SAME.

Taylor Swift (@taylorswift) által közzétett fénykép,

(Csak a kontraszt kedvéért: Barack Obamának 4,7 millió követője van. Az Indexnek pedig 11,500, de mi még csak néhány hónapja regisztráltunk.)

Ezektől az emberektől gyakran láthatunk életszagú, sokszor vicces tartalmakat, olyan nézőpontból, amilyet az emberek korábban nem láthattak. Főleg nem élőben.

– mondta Charles Porch, az Instagram kreatív igazgatója. (Ezt az élmezőny tagjaira értette, nem Obamára.) Porch megemlítette Beyoncé vicces nyaralási fotóit vagy Taylor Swift macskás videóit. Náluk több követője csak magának az Instagramnak van: 103 millióan követtik a hivatalos csatornájukat.

Rovatok