Index Vakbarát Hírportál

Új Nexust gyárt a Huawei

2016. június 6., hétfő 16:45

Hét hónap telt el azóta, hogy a Huawei árulni kezdte első Nexus okostelefonját. Ez pont elég idő ahhoz, hogy a felhasználók elkezdjenek találgatni, vajon mik a Google további tervezi, hogyan szeretné megújítani jelenlegi mobilkínálatát.

A Google általában titokban tartja, hogy kikkel dolgozik és mit szeretne piacra dobni következőleg. Nem így a kínai Huawei, amely már most elkezdte a szivárogtatást. Charlene Munilall, a dél-afrikai üzletág vezetője egy vele készült interjúban elkotyogta, hogy a Huawei egy új Nexus készüléken dolgozik. Ennél többen nem mondott, de ez is elég információ azoknak, akik kíváncsian várják, kikkel dolgozik legközelebb a Google.

Tavaly ugye két Nexus okostelefont is piacra dobtak, az egyiket a Huawei gyártotta, a másikat az LG. A Google annyit elárult terveiből, hogy hasonlóra készül idén is, vagyis valószínűleg több készüléket mutatnak be most is, hogy szélesebb kör igényeit elégítsék ki.

Több pletyka volt azzal kapcsolatban, hogy kik lehetnek a potenciális partnerek, a Huawei és az LG mellett a HTC neve is felmerült.

Rovatok