Index Vakbarát Hírportál

Korlátlan mobilnetet ígér a Telekom

2017. szeptember 4., hétfő 16:48

A Telekom szeptember 1-jétől promóciós jelleggel bevezeti a Net Korlátlan mobil adatdíjcsomagot, valamint a Mobil Korlátlan hang díjcsomagot. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő előfizetéssel már náluk is választhatjuk a korlátok nélküli mobilnetezést, illetve telefonálást.

A Net Korlátlan hang- és adatdíjcsomag havi tízezer forintért választható. Ez belföldön korlátlan mobiladat-forgalmat biztosít, illetve 7 gigabájtnyi roaming adatforgalmat az EU tagországaiban. Jó ötletnek tűnhet, hogy ezzel váltsuk ki az otthoni internetet is, de ez az előfizetés nem engedélyezi a wifi-megosztást (tethering).

A Mobil Korlátlan havi tizenkétezer forintba kerül; ezzel a belföldi hálózatokon korlátlan számú alapdíjas hívást indíthatunk, és bármennyi SMS-t küldhetünk. Akik mindkét csomagra előfizetnek, készülékvásárlási kedvezményt is kapnak.

Ahogyan azonban arra a hvg.hu figyelmeztet, a kisbetűs rész felsorol néhány korlátozást, köztük kettő olyat, ami sokaknál érdemben korlátozhatja a netezést. Az egyik, hogy csak október 31-éig teszik lehetővé korlátlan netes előfizetés megkötését, a másik, hogy a “Net Korlátlan” csomaghoz tartozó SIM kártya kizárólag mobiltelefon készülékbe helyezhető be. És még ennél is erősebb korlátozás, hogy “Net Korlátlan díjcsomaggalal wifi-megosztás (tethering) nem engedélyezett”.

Az előfizetési díjak és a további részletek a Telekom honlapján olvashatók.

Rovatok