Index Vakbarát Hírportál

Most már hashtageket is lehet követni az Instagramon

2017. december 12., kedd 18:49

Mától nem csak profilok, hanem konkrét hashtageket is lehet követni az Instagramon, írja a közösségi oldal blogja. A cég szerint ennek köszönhetően a jövőben az emberek még könnyeben találkozhatnak olyan tartalommal, ami a hobbijukhoz, közösségükhöz vagy az érdeklődésükhöz kapcsolódik.

A működés pont olyan, mintha egy ismerőst követnénk be. Vagy beírunk egy keresőkifejezést vagy rákattintunk egy hashtagre, és ezután a rendszer felajánlja, hogy ezt a kulcsszót kövessük, tehát a jövőben olyan tartalmat kapjunk, amelyeket ezzel a hashtaggel láttak el. A hashtageknek külön oldaluk van, ezzel kapcsolatos top posztokat és instasztorikat is láthatunk mostantól az applikáción belül.

Ezen kívül azt is meg lehet majd nézni, hogy általunk követett emberek milyen hashtagekre iratkoztak fel, de be lehet állítani, hogy ezt csak azok láthassák, akik követnek minket. Szóval, akinek nem elég szimplán csak minket követni az Instagramon, az mostantól bátran feliratkozhat a #indexhu vagy a #mindekozben hashtagre is!

Rovatok