Index Vakbarát Hírportál

Elon Muskéknál céges lángszóró is van

2018. január 26., péntek 15:01

Vannak az unalmas vállalati szóróajándékok, mint a céglogós bögrék, tollak és sapkák, és van a céglogós lángszóró, amit Elon Musk készíttetett el a Boring Company nevével. Miért is ne, ugye?

A SpaceX, a Tesla és a Boring Company vezérigazgatója rendszeresen előáll szokatlan bejelentésekkel, ígéretekkel, és ezek nem mindig teljesülnek, így valószínűleg senki sem gondolta komolyan, hogy pont a lángszóró fog megvalósulni.

Még tavaly decemberben írta Elon Musk a Twitteren, hogy piacra dobnak lángszórókat, ha a Boring Company elad ötvenezer céglogós sapkát. Éppen karácsonykor be is jelentette Musk, hogy a sapkák eladva, jöhetnek a lángszórók.

Múlt héten pedig néhány netező arra lett figyelmes, hogy a boringcompany.com/flamethrower cím egy jelszavas oldalra visz, ami arra utalt, hogy készül valami - írja a Verge. Valaki beírta jelszónak azt, hogy "flame", ami jó ötletnek bizonyult. Belépés után rögtön láthatóvá vált egy bolti felület a lángszóró prototípusával, és hogy 600 dollárért lesz kapható.

Azóta a jelszót megváltoztatták. Állítólag áprilisban érkezik meg a végleges változat.

Rovatok