Index Vakbarát Hírportál

Forradalmasítaná a munkát a Microsoft óriástabletje

2018. május 15., kedd 19:29

Bár idáig elég mérsékeltnek látszott iránta az érdeklődés, a Microsoft nem hagyja veszni a céges munkára kifejlesztett óriás touchpadjét és a beleépített sok okosságot: jön a Surface Hub 2.

A hatalmas, 140x210 centis óriásképernyő 2016 elején jött ki, kifejezetten üzleti felhasználási céllal: a nagy érintőképernyőkön a közös munkától, szerkesztéstől a videókonferenciákig sok minden megoldható.

A termék  idáig nem tűnt túl sikeresnek, ennek ellenére a Microsoft kedden bejelentette, hogy nem hagyja veszni, sőt: jön a Surface Hub 2. Az első verziót a Microsoft szerint 5000 cégnél használják, a legnagyobb száz nagyvállalat közül minden második.

A második kiadás legkorábban 2019-ben érkezhet meg, és egy promóvideót is kiadtak róla, ami felvillantja a sokféle felhasználási lehetőséget:

Surface Hub 2 leginkább egy hatalmas tévéképernyőre hasonlít. Kamera nem lesz rajta alapból, a videókonferenciákhoz így még egy webcamet kell csatlakoztatni. A felhasználók ujjlenyomat-érzékelővel tudnak majd hozzáférni a dokumentumaikhoz és a többi szolgáltatáshoz.

Rovatok