Index Vakbarát Hírportál

Baj van az Instagrammal, és nem tudni, mitől

2022. szeptember 22., csütörtök 19:35

Leállt az Instagram, több mint tízezer felhasználó panaszkodott rá, sokan nem tudják megnyitni a privát üzeneteiket. A jelentések szerint a legtöbben az applikáció nem megfelelő használatára panaszkodtak.

A Meta közösségimédia-felületére, az Instagram kép- és videómegosztó platformra csütörtök este több mint húszezer jelentés érkezett – derült ki a downdetector.com webhelyen található adatokból.

Negyed nyolckor mintegy 22 ezer felhasználó jelentett problémákat az Instagrammal kapcsolatban az oldal szerint.

A Meta egyelőre nem adott semmiféle tájékoztatást a probléma miértjéről.

Nem az első alkalom

Amint azt az oldal kommentszekciójában is megjegyezték, nem ez az első alkalom, hogy valami hiba csúszik a rendszerbe, és a felhasználók nem férnek hozzá a profiljukhoz.

Legutóbb május végén számoltunk be hasonló esetről, akkor több ezer felhasználó számára állt le az Instagram, szintén az applikációval volt a legnagyobb gondjuk a felhasználóknak.

A hirdetésfeladással is probléma akadt

Az Index egyik olvasója jelezte, hogy nemcsak az üzenetek megnyitásával akadtak gondok, hanem a hirdetésfeladással is, amely nem úgy zajlik, ahogy alapesetben. Amint írta, az 500 forintos minimum költségkeret egy napi időtartamra 41 439 forintra ugrott fel, amivel a becsült elérése 23 és 61 ezer ember között lenne.

Rovatok