Index Vakbarát Hírportál

Végre lesznek játékok Nintendo Switchre

000 PJ3NC
2017.06.14. 14:42

A Nintendo is megtartotta a maga előadását a Los Angeles-i E3 gémershow-ra időzítve, a neten. Óriási szenzáció nem volt, ahogy nem is számított rá senki. Mi is inkább azért vártuk, hogy végre tartalommal töltse meg a Ninteno Switch konzolt.

A Switch idén márciusban debütált, méghozzá óriási sikerrel. Ennek ellenére az új Zelda-játékon, a Breath of the Wildon kívül egyelőre nem sok olyan játék elérhető rajta, amelyek miatt érdemes lett volna költeni rá. Most már bőven lesz mit játszani rajta a tehénfejésen kívül is.

A jól bevált brandjeiről újabb és újabb bőröket előszeretettel lehúzó cég természetesen bemutatott egy Switch-re érkező Mario-játékot. A Super Mario Odyssey október 17-én érkezik, addig itt egy demóvideó egy dinoszauruszból kirobbanó Marióval:

Kicsit később, 20018-ban jön majd Switchre egy új Kirby-játék is, ennek végleges címe még nincs is, de ízelítő demó szerencsére már van:

A japán cég sokak megelégedésére bejelentette a Metroid Prime 4-et is, de ezt még annyira fejlesztik, hogy egyelőre csak egy mindenféle konkrétumot nélkülöző teasert mutattak róla, aki ilyesmire izgul, itt megnézheti. Cserébe bejelentettek még egy Metroid-jékot: az oldalnézetes Metroid: Samus Returns a 3DS kézikonzolra érkezik majd:

A többi érdekesebb bejelentés:

  • A karácsonyi szezonra jön a Xenoblade Chronicles 2 szerepjáték.
  • Ha már szerepjáték: kiderült, hogy egy pokémonos RPG is készül Switchre, de még legalább egy évet várni kell rá.
  • A Yoshi is kap Switch-játékot, ez se most jön még, de 2018-ban már lehet játszani vele.
  • A Breath of the Wild két DLC-t is kap, a Master Trials című első már június 30-án érkezik, karácsony környékén The Champions' Ballad címen jön majd a másik is.
  • A sok Nindendo-fejlesztés között bejelentették azt is, hogy még idén megérkezik Switchre az autós-focis Rocket League is.

Ha visszanézné az összes nintendós bejelentést, ide kattintva megteheti. Az idei E3-ról szóló cikkeinket összegyűjtve itt találja:  • Tippek
  • Lakáshitel

Rovatok