Index Vakbarát Hírportál

Véletlenül kiszivárgott, hogy néz majd ki az új Xbox-konzol

2022.10.11. 14:40

Huszonötödik születésnapját ünnepli idén a Fallout-franchise, aminek okán az Xbox feje, Phil Spencer is köszöntötte a fejlesztőket – a posztolt kép hátterében a rajongók azonban hamar kiszúrtak valamit, aminek nem biztos, hogy ott kellett volna lennie.

Az már korábban sem volt titok, hogy a Series X és S 2020-as megjelenése után a Microsoft egyből új Xbox-konzol fejlesztésébe kezdett, hiszen ezt maga Spencer is megerősítette. A Project Keystone néven futó projekt a jelek szerint egy kizárólag interneten keresztüli játékstreamelésre alkalmas konzol lesz, amelyet tévékhez és monitorokhoz lehet majd csatlakoztatni.

Azt azonban, hogy a készülő konzol hogy néz majd ki, eddig nem lehetett tudni, az Xbox fejesének posztjában azonban feltűnt egy felettébb gyanús prototípus.

Vault Boy elhagyta az óvóhelyet, és beugrott az irodámba, hogy megünnepelje a Fallout 25. évfordulóját. Gratulálok a Fallout és Bethesda csapatnak az ikonikus franchise eme fontos mérföldkövéhez

– olvasható a köszöntés Spencer Twitter-bejegyzésében, amelyhez persze egy fotót is csatolt, amelynek hátterében feltűnik az új, eddig még nem látott Xbox-konzol egyik prototípusa is. Azt, hogy nem holmi díszről van szó, az Xbox hivatalos Twitter-oldalának kommentje is igazolja. A képhez viccesen azt írták, hogy „Mit is mondtunk a régi prototípusok polcra helyezéséről, főnök?”

Mint látható, az új konzol felettébb kicsi lesz, első blikkre a Series S miniatűrváltozata, ami nem csoda, különösebb hardver ugyanis nem fog benne helyet kapni. A posztot alább veheti szemügyre:  • Tippek
  • Babaváró hitel

Rovatok