Index Vakbarát Hírportál

Csúnyán beszivatták élő adásban Elon Muskot

2018. szeptember 7., péntek 18:41

Elon Musk Tesla-főnök és univerzális tech-pápa élőben füvet szívott a neten.

Musk az amerikai viccesember Joe Rogan vendége volt a standupos élő podcastjában, amikor a házigazda megkínálta egy jointtal.

Ez legális, igaz?

– kérdezett vissza a városi közlekedést, a vasutakat, az űrutazást, az autózást és a barlangi mentést forradalmasítani kívánó feltaláló-tulajdonos, majd elfogadta a spanglit, és ránézésre elég rendesen beszívott.

Kaliforniában az év eleje óta teljesen legális a marihuána birtoklása és fogyasztása.

Az előzmények közé tartozik, hogy Musk múlt hónapban azt nyilatkozta, hogy nem volt betépve, amikor arról tweetelt, hogy a Tesla full magáncéggé tenné a Teslát, mármint felvásárolná a cég összes részvényét, ha az árfolyam eléri a 420 dollárt. (Ezt később visszavonta.) A 420 kábé a füvesek mágikus száma. (Ennek számtalan eredettörténetéről itt olvashatnak néhány verziót a szállodák szobakiosztásával összefüggésben.)

Miután tisztázták, hogy az nem egy szivar, Musk és Rogan némi viszki kíséretében elszívták a spanglit, miközben Musk arról beszélt, hogy az alkohol drog. Később szó esett boldogságszázalékokról, arról, hogy az emberek többsége alapvetően jó és arról, hogy esetleg gombázni is kellene, valamint Musk hosszan eltöprengett azon a felvetésen, hogy „te vagy a kibaszott Elon Musk, aki azt csinál, amit csak akar".

Ilyenek voltak:

(BBC)

Rovatok