Index Vakbarát Hírportál

Megismerték a jelentést, elkezdtek félni az ufóktól az amerikai politikusok

2021. június 18., péntek 17:24

Néhány amerikai kongresszusi képviselő már megkapta azt az ufókról szóló jelentést, amelyet hamarosan nyilvánosságra fog hozni a Pentagon. Aggódnak, hogy nem sikerült azonosítani a haditengerészet által észlelt repülő objektumokat – írja a The Guardian

 A jelentést június 25-ig kell nyilvánosságra hozni.

Az amerikaiak egyben biztosak abban hogy az azonosíthatatlan repülő objektumok nem a kínaiak vagy az oroszok bocsátották fel. Tim Burchett republikánus képviselő a TMZ-nek azt mondta, hogy ha így lenne, az Egyesült Államokat már rég legázolták volna. Szerinte ezek az objektumok a galaxison kívülről származnak.

Azok a politikusok, akik részt vettek a jelentés ismertetésén, egyöntetűen úgy nyilatkoztak, komolyan kell venni az ügyet, és tudomást szerezni arról, hogy mivel is állnak szemben.

Luis Elizondo, az Advanced Aerospace Threat Identification Program volt vezetője szerint nagyon komoly fenyegetést jelentenek az ilyen jelenségek. Szerinte volt olyan, hogy az ufók megzavarták a nukleáris tevékenységeket több országban is, ami arra utal, hogy a technológiájuk jóval előrébb tart, mint az emberiségé.

Rovatok