Index Vakbarát Hírportál

Tűzokádó sportkocsi, Porsche–Dacia-mérkőzés és egy Ferrari, amihez nem lehetsz elég gazdag

2022. január 12., szerda 08:54

Van az úgy, hogy hiába van pénzed számolatlanul, nem veheted meg, amire vágysz. Máskor megveheted, mégis ott liheg a nyakadba egy Dacia. Többek közt erről és időutazó Hondákról is szó lesz a mai Totalcar Híradóban.

Ha új autóról van szó, ma a legdivatosabb műfaj a hobbiterepjáró. Ezek közül talán a Porsche Macan a legjobb, de egy alapkivitel és egy GTS között zongorázni lehet a különbséget. A Totalcar azt is megnézte, ezen a skálán hol lehet elhelyezni a Dacia Dustert:

Ha azt gondolnád, a pénz minden, akinek van elég, bármit megvehet, tévedsz. A Ferrari Monza SP1 egy olyan csodálatos ritkaság, amely csak azoknak a garázsában állhat, akiknek valószínűleg akadnak mellé más különlegességek is

Érdekes bugra figyeltek fel egyes régebbi Honda-modellekben. Az Y2K22 néven emlegetett jelenség szerint a fedélzeti rendszer nem képes tovább számlálni 2021-nél, így visszaugrik a dátum 2002. január elsejére. Marty McFly bizonyára kedveli ezt:

Gombnyomásra tüzet okád, és ha nem vagyunk elég óvatosak, talán még embert is eszik a Hennessey 1817 lóerős szörnyetege. A Venom F5-ről itt írtunk bővebben:

Ha mindig érdekeltek az alternatív – mármint a benzinhez és gázolajhoz képest – üzemanyagok, akkor ne is keresgélj tovább, megtaláltad, amire vágytál. Csodálatos gőzautó a White Model M 1909-ből, de beindításához nem elég egy kulcsfordítás. Jay Leno maga mutatja meg, hogyan működik:

(Borítókép:  Totalcar)

Rovatok