Index Vakbarát Hírportál

Milyen formában van egy 54 éves amerikai?

2022. január 15., szombat 11:06

Amerikai óriásokkal fordulunk rá a hétvégére: a Apple a Google-lel mérkőzne meg az autóiparban, miközben egy Buick Riviera feszíti meg izmait az Erőmérőben. A Noble sportautót, a Toyota versenyautót mutogat, de a Toyotával nem mindenki elégedett. Ez a Totalcar Híradó.

A Google célul tűzte ki, hogy mindenképp felülkerekedne az Apple-ön az autóiparban. Android Auto vs. Apple CarPlay, mindezek háttere és még sok érdekesség TeChno cikkünkben:

Igazi különlegesség érkezett az Erőmérőbe: egy 1968-as Buick Riviera tette tiszteletét a mérőpadon. A videóból azt is megtudhatja, hogy mennyi erő maradt benne 54 éves korára:

Gyönyörű arányú, elegáns versenyautó érkezik a Toyotától, a GR GT3. Még nem tudni, mire készülnek vele, de ha olyan gyors, mint amennyire szép, nagy sikere lehet a versenypályán is:

Ha már Toyota: a márka a megbízhatóságáról híres, ez mégsem feltétlenül elég ahhoz, hogy a vásárlók elégedettek legyenek. A Consumer Reports felméréséből kiderül, hogy az egyik Toyota-típus vásárlását bánták meg a legtöbben az Egyesült Államokban.

Úgy tűnik, végre gyártásba kerülhet a Noble legújabb sportautója, az M500. A könnyű kétülésest egy 3,5 literes Ford EcoBoost hajtja majd, tisztességes, 550 lóerővel.

(Borítókép: Noble Cars) 

Rovatok