Index Vakbarát Hírportál

Három álomautó, ami nem kerül felfoghatatlan összegbe

2022. január 17., hétfő 06:00

Egy autóban az élmény sokszor nem az áron múlik, amire három teljesen eltérő példát is tudunk mutatni. De az élményen túl szó lesz egy megbízható szerkesztőségi Audiról, rendőrségi drónokról, illetve arról is, hogy mennyire számít a fagyálló színe. Totalcar Híradó.

Sokan vágynak olyan autókra, amelyek emberi ésszel felfoghatatlan összegekbe kerülnek, de az élvezet nem mindig a pénzen múlik. Hoztunk három, elérhető árú álomautót, amiknél a vezetés élménye, a remek formák és az utánozhatatlan hangulat csodás koktélt alkot:

Egy huszonöt éves Audival kapcsolatban a legtöbb ember lelki szemei előtt egy hervadt, drága hibákat halmozó autó jelenik meg. De mit mutat a valóság? Kollégánk, Lendvai Zsolt írja le tapasztalatait saját öreg A4 TDI-jéről:

A rendőrség halad a korral: már drónokat is bevetnek. A repülő kamerák hatékonynak tűnnek a szabálytalankodók elleni harcban:

Végül egy aggódó autós, akinek a zöld hűtőfolyadék helyett rózsaszín került az autójába. De vajon mérvadó a szín? Az Olajdoki válaszol:

(Borítókép: Alfa, Peugeot, Volvo veteránok. Fotó: Csepreghy Dániel / Totalcar)

Rovatok