Index Vakbarát Hírportál

Soha nem látott szörnyeteget fotóztak le egy állatkert mellett

2022. június 11., szombat 12:47

A texasi Amarillo város tisztviselői a Twitteren kértek segítséget egy különös problémával kapcsolatban: egy „furcsa” emberszerű állat azonosításában, amelyet a múlt hónapban a helyi állatkert előtt láttak.

A város a közösségi médiában osztott meg a lényről egy fotót, amiről azt írták, hogy május 21-én a hajnali órákban készült az amarillói állatkert előtt.

Furcsa sapkás ember, aki szeret éjszaka sétálni? Egy chupacabra? Van valami ötletük, hogy mi lehet ez az UAO – Azonosítatlan Amarillo Objektum?

– írták.

Michael Kashuba, Amarillo város parkjainak igazgatója szerint az állatkert alkalmazottai a térfigyelő kamerák felvételeit nézték, amikor rábukkantak a fényképre. Kashuba a CBS Newsnak elmondta, hogy a kamerák csak fényképeket készítenek, és a kép az állatkert melletti park egy nyílt területéről készült, ahol nincs nagy forgalom. Közölte, hogy az állatkert egy munkatársa küldte neki a képet, és miután több munkatársával együtt megnézték, konszenzusra jutottak:

Senki sem tudta kitalálni, mi az.

A kérés tucatnyi választ generált, többen úgy gondolták, hogy a kép egy „bőrjárót” (skinwalker) ábrázol, ami egy, a Navajo-mitológiában szereplő lény.

Ez egyértelműen egy skinwalker, ami két dimenzió között mozog

– írta az egyik válaszoló.

Mások biztosabbnak tűntek a válaszukban: valaki azt írta, hogy ez nem nagy cucc, nyilván egy vérfarkas, ennyi.

Rovatok