Index Vakbarát Hírportál

Áruházat nyitott a Netflix

2022. október 23., vasárnap 12:51

A Netflix megnyitott egy áruházat, melynek célközönsége a saját gyártású sorozatokért rajongó nézők. A bolt a Netflix által interneten sugárzott más, népszerű műsorok követőit is bevonzaná.

A streamingszolgáltató Netflix megnyitotta Los Angeles-i üzletét, amely reményei szerint személyes élményt is nyújt a népszerű műsoraiért – mint például a Squid Game, A Bridgerton család vagy a Stranger Things – rajongók számára.

A január elejéig nyitva tartó üzletben a vásárlóknak lehetőségük nyílik arra, hogy fotózkodjanak a dél-koreai drámai thriller, a Squid Game ikonikus, lézerszemű robotbabájának hatalmas szobrával A Bridgerton család kosztümös történelmi drámasorozatából ismert Charlotte királynő trónja mellett.

A sorozatokból származó jelmezek és kellékek is megtekinthetők, köztük egy gitár, amelyet a Stranger Things egyik főszereplője használt – írja a Reuters.

A kiskereskedelmi üzlet a Netflix több sikeres, magával ragadó rajongói élményére épül, amelyek olyan városokban bizonyultak sikeresnek, mint Los Angeles, San Francisco és New York, és 2023. január 6-ig lesz nyitva. A Netflix szerint a következő hetekben egy speciális ünnepi részleggel is bővül a kínálat.

Rovatok