Index Vakbarát Hírportál

Megvan a pontos dátum, mikor érkeznek a Samsung csúcsmobiljai

2023. január 11., szerda 09:49

Hosszas várakozás után végre kiderült, hogy a Samsung mikor leplezi le csúcskategóriás készülékcsaládjának új generációját – három év után ráadásul újra teljesen élő eseménnyel jelentkeznek.

Mint arról korábban már az Index is beszámolt, hónapok óta tudni, hogy valamikor január végén vagy február elején a Samsung készen áll leleplezni az új, csúcskategóriás készülékeit. A dél-koreai cég szerdán kiküldte a meghívókat, így most már biztos, hogy

február 1-jén, magyar idő szerint 19.00-kor tudjuk meg, milyen újdonságokkal kecsegtet minket az S23-as széria.

A kiküldött meghívó sötétzöld színekben pompázik. A három reflektorfény egyértelműen az új mobilok hátlapi kamerarendszerére utal, de szinte biztosra vehetjük azt is, hogy az S22 Ultra mámorító burgundi színét az S23 Ultra esetében erdőzöld váltja. Ezek mellett a Samsung Unpacked egyéb promóanyagaiban a dél-koreai cég az éjszakai fotózás teljes újragondolását emlegeti, így kíváncsian várjuk, pontosan mivel készülnek.

A Galaxy S23, Galaxy S23+ és a Galaxy S23 Ultra mellett akár a Galaxy Watch és a Galaxy Buds egy-egy új generációját is leleplezheti a gyártó, ezekről azonban rendkívül keveset tudni. Egy biztos, február 1-jén minden kiderül. Az eseményt a Samsung élőben közvetíti San Franciscóból, azonban a samsung.com-on és a YouTube-on is követheti majd a fejleményeket.

(Borítókép: David Ramos / Getty Images)

Rovatok