Index Vakbarát Hírportál

Elon Musk: Sztálin ezt imádta volna!

2023. február 25., szombat 11:09

A Google úgy határozott, hogy a régebbi készülékein is elérhetővé teszi a Pixel okostelefonok egyik legnépszerűbb funkcióját. Az úgynevezett Magic Eraser segítségével a tárgyak és az emberek is eltüntethetők a kijelölt fotóról. Elon Musk, a Twitter új tulajdonosa már tesztelte is az újdonságot.

A Google tájékoztatása szerint a Pixel 6, Pixel 6a és Pixel 7 modelleken elérhető funkció február 23. óta bármilyen androidos okostelefonon elérhető, sőt, azok az iOS-felhasználók is hozzáférnek, akiknek van Google One felhőalapú adattároló előfizetésük, írja a PC World.

Starting to roll out today, #GoogleOne members — on Android and iOS — will be able to enjoy #MagicEraser, a new HDR video effect, free shipping on select print store orders and more so you can easily perfect all of your memories in Google Photos.https://t.co/npIMRVbMUT pic.twitter.com/V2IJLonNaP

— Google Photos (@googlephotos) February 23, 2023

„Sztálin imádta volna ezt a funkciót” – írta ki a Twitteren Elon Musk, aki elővett egy fekete-fehér fotót, és kitörölte a szovjet diktátor balján álló férfit.

Stalin would’ve loved this feature pic.twitter.com/cizT09xxty

— Elon Musk (@elonmusk) February 24, 2023

Nemrég a Google Maps is új funkcióval bővült, az Immersive View nevű funkcióval immáron alaposabban is szemügyre vehetők egyes városok.

A vállalat tavaly azt közölte, hogy a funkció 2022 végétől lesz aktív. Ezt a határidőt nem egészen sikerült tartani, de a várakozásnak most már vége, az Immersive View jelenleg három kontinens öt városában érhető el.

SEGÍTSÉGÉVEL LONDON, LOS ANGELES, SAN FRANCISCO, NEW YORK ÉS TOKIÓ IS FELFEDEZHETŐ. A GOOGLE KÖZÖLTE, HOGY A KÖVETKEZŐ HÓNAPOKBAN TOVÁBBI VÁROSOK LESZNEK ELÉRHETŐK, KÖZTÜK FIRENZE, VELENCE, AMSZTERDAM ÉS DUBLIN.

Rovatok