Index Vakbarát Hírportál

Így ne csinálj hülyét magadból, ha autót veszel, és tippeld meg, mit akart a fogalmatlan volkswagenes

2022. február 12., szombat 06:27

Fogalmatlan volkswagenes tört-zúzott, amíg el nem kobozták a slusszkulcsát, mutatunk egy erős Audit, elmondjuk, hogyan ne csinálj hülyét magadból, ha használt autót veszel, és kipróbáltuk az új, hidrogénes budapesti buszt is. Totalcar Híradó!

Mennyire más világ egy S4-es Audi, mint egy A8? Szinte zongorázni lehet a különbséget mind stílusban, mind hangulatban. Most a sportosabb oldalról közelítettük meg az audizás kérdését:

Ha már Audi: a német gyártó a jelek szerint szépen fokozatosan kigyomlálja kínálatából a kisebb modelleket. Az A1 után a Q2 lehet a következő áldozat:

Távolról, hunyorítva szinte már Corvette-nek néznénk, pedig ez nagyon nem az. Egy Opel GT 1970-ből, vagyis már több mint ötvenéves. Ennek ellenére is igen kívánatos, az Erőmérőből pedig kiderül, hogy a lovak is megvannak-e még:

Történelmi pillanat részesei lehettünk, az Illatos úti Linde-telepen először körüljártuk a Solaris Urbino 12 Electric H2-t, majd nem sokkal később ki is próbálhattuk, milyen az új hidrogénes busz:

Becsületes nepperünk elmondja, hogyan ne csinálj magadból hülyét, ha autót veszel. Mert bizony vannak olyan kérdések, amelyeknek semmi értelmük, és inkább hátráltatják, mintsem segítenék a sikeres üzlet létrejöttét:

Hurrá, újra lesznek Alfa Romeo sportautók! Legalábbis az esély megvan rá, de ennek előfeltétele, hogy először pénzügyi szempontból egyenesbe jöjjenek. Kulcsszerep jut tehát a frissen bemutatott Tonale SUV-nak:

A végére pedig egy olyan jelenetsor, amit egyáltalán nem értünk. Vajon mi lehetett a volkswagenes hölgy szándéka? Miért akart annyira elsietni az általa okozott baleset helyszínéről, hogy közben lezúzzon még egy autót?

(Borítókép: Csepreghy Dániel / Totalcar)

Rovatok