Index Vakbarát Hírportál

Vezetni tanuló rendőrök és híres filmes autók

2022. február 20., vasárnap 06:17

Ha érdekel, hogy miként tanulnak vezetni a rendőrök, akkor szerencséd van, mert készítettünk róla egy videót. Közben összeszedtünk egy adagot a Hollywoodban híressé vált autókról. Aztán pedig gázos buszokról és egy hidrogénes Renault-ról is szó lesz. Totalcar Híradó.

A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központban jártunk, ahol megmutatták nekünk, hogyan képzik a rendőröket, hogy minden szituációban remekeljenek a volán mögött. Kipróbáltunk egy rendőrségi Octaviát is, sőt, még a vizsgafeladatot is lenyomtuk.

Hollywood rengeteg filmsztárt termelt ki az évek során, és nem csak színészekre gondolunk. Összeszedtünk egy válogatást a leghíresebb filmes autókból, és még azt is megmutatjuk, hogy milyen járművekből készültek.

A Volánbusz 15 milliárd forintért vásárol buszokat, amik hajtása elsőre talán szokatlannak tűnhet. Nem gázolajjal és nem is árammal, hanem gázzal működnek. A cikkből az is kiderül, hogy miért döntöttek így a Volánnál.

Titokzatos, hidrogénhajtású autót szellőztetett meg a Renault. A sajtóközlemény hidrogénmotort említ, amiből arra lehet következtetni, hogy a hidrogént dugattyús motorban égetnék el.

Rovatok