Index Vakbarát Hírportál

Itt a megfejtés: ezért olyan színtelenek az autóink

2022. március 4., péntek 06:32

Az utcák tele vannak fehér, szürke és fekete autókkal. Erről azonban nem csak a vásárló tehet, a Totalcar Híradóból kiderül, hogy akkor mégis kik. Leleplezünk egy újfajta átverést a jogosítványszerzés körül, valamint megmutatjuk azt a BMW-t, amire biztosan nem nézel vissza a parkolóban.

A BMW iX nem a féktelen élvhajhászásról szól, és nem is a mindent lehengerlő megalomániáról. Reciklált kárpitjaival és a villanyhajtásával a fenntartható jövőt reklámozza, vagyis megmentjük hát a bolygót, ha beledöglik, akkor is:

A jogosítványszerzés drága, a vizsgák sokszor stresszesek. Ez nagyon jó táptalaj a csalóknak, akik legújabban például azt ígérik, nem kell ilyesmivel vesződni. Elég fizetni és várni:

Egészen lehangoló tud lenni az utcakép, ami az autók színét illeti. Itt egy szürke, ott egy fekete, amott egy másik, és nézd, az meg egy fehér! De hol vannak az igazi, élénk, harsány színek?

Ha azt mondjuk, Kincsem, a legtöbben a legendás versenylóra gondolnak. Pedig már létezik ilyen nevű sportkocsi is: egy Svájcban élő magyar befektető, Bak Tibor nevéhez fűződik. Sajnos nagyon sok magyar részlet nincs benne, de már közeledik a gyártás:

Úgy fest, végre kiderül, miért volt szüksége az Audinak Ken Blockra. A gymkhana atyja, az amerikaiak cipőboltos-autóversenyző-showmanje csapatával együtt kapott néhány villanyautót, hogy játszadozzanak egy kicsit:

(Borítókép: Csepreghy Dániel /Totalcar)

Rovatok