Index Vakbarát Hírportál

Durva lesz a benzinárstop vége

2022. március 8., kedd 05:41

Szerdától soha nem látott magasságokba emelkednének az üzemanyagárak. 600 forint körül kellene fizetni egy-egy liter benzinért vagy gázolajért, ha nem lenne árstop. De ha véget ér a korlátozás, az nagyon fájni fog. Nemcsak erről, hanem a Volkswagen szupermodern gyáráról, valamint egy elektromos Volvóról is szó lesz a mai Totalcar Híradóban.

Egy liter benzinért 594, egy liter gázolajért 640 forintot kellene fizetni szerdától, ha nem lenne árstop. A kérdés most már csak az, meddig maradhat a korlátozás, és mennyire fog fájni, ha véget ér. Vélhetően eléggé:

A Ford Mondeo második generációja nem különösebben jó hírű autó, amit nagyrészt a kényes dízeleknek köszönhet. Viszont az erős, benzines ST220 már más kávéház, ugye? A Fotelnepper e heti részében lehet tippelni!

A Volvo is megy a trenddel, naná. Ha a vevőknek erős villanyautó kell, megkapják. Szabadidő-autó, kupés tetővonallal? Azt is! A C40 Recharge ezt egyedül is tudja, csakhogy igazán zöld kizárólag tehetősek kezében lesz:

Minden eddiginél modernebb elektromos autó fejlesztésén dolgozik a Volkswagen. Ehhez pedig egy szupermodern gyár is dukál – azt Wolfsburgban húzzák fel a németek:

Teszteltünk egy kamerát, amely mindent megígér: előre és hátra is lát, sőt éjszaka is jól működik, tartozik hozzá nagyon jó minőségű kijelző is. Ha hozzátesszük, hogy olcsó is, akkor azért már lehet sejteni, hogy valami sántít ebben a történetben:

(Borítókép: Bolla György / Totalcar)

Rovatok